«Ο Λαέρτης ζει» λέει η πρώην φίλη του 36χρονου ντελιβερά

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Ο Λαέρτης ζει» λέει η πρώην φίλη του 36χρονου ντελιβερά

❱❱ Απόλυτο σκοτάδι καλύπτει τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 36χρονου Λαέρτη Μπεγιάι...

... που αγνοείται από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 9 Απριλίου, όταν έφυγε από το σπίτι φίλου του στη Νέα Φιλαδέλφεια για να επιστρέψει στο δικό του στα Ανω Πατήσια.

Οι γονείς του 36χρονου ντελιβερά ενημερώθηκαν από την Αστυνομία ότι το κινητό του εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά από την Καλλιθέα.

Αυτό έφερε στο επίκεντρο τη γυναίκα με την οποία ο Λαέρτης διατηρούσε σχέση στο παρελθόν και κατοικεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με το «Φως στο τούνελ», φίλοι του υποστηρίζουν ότι εκείνη γνωρίζει για τον χαμό του και ότι πιθανότατα εμπλέκεται στην υπόθεση πρώην σύντροφός της με παραβατική συμπεριφορά.

Είχε ρεπό

Η ίδια ανέφερε στην Αγγελική Νικολούλη ότι την ημέρα που χάθηκε ο Λαέρτης εκείνη είχε ρεπό και επισκέφθηκε τους γονείς της εκτός Αττικής και ότι ο αγνοούμενος δεν είχε ποτέ κλειδιά του διαμερίσματός της.

«Ερχόταν πάντα αργά από τη δουλειά μου και του έδινα τα δικά μου κλειδιά, που είναι για πόρτα ασφαλείας. Δεν του είχα εμπιστοσύνη γιατί έχανε συχνά τα δικά του» είπε εμφανώς εκνευρισμένη, προσθέτοντας ότι δεν πιστεύει ότι του συνέβη κάτι κακό.

«Περιμένω ότι είναι ζωντανός, δεν είναι νεκρός, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έπαθε κάτι άσχημο. Αν οι φίλοι του συνεχίσουν να διασύρουν το όνομά μου με όποιο τρόπο, θα κινηθώ νομικά» προειδοποίησε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ