Μυστήριο με βουτιά θανάτου ταξιτζή από την υψηλή γέφυρα στη Χαλκίδα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μυστήριο με βουτιά θανάτου ταξιτζή από την υψηλή γέφυρα στη Χαλκίδα

❱❱ Εκκληση από τον αδελφό του σε πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες για να μπορέσει να μάθει τι ακριβώς συνέβη

Σε θρίλερ εξελίσσεται η βουτιά θανάτου ενός ταξιτζή από την υψηλή γέφυρα του Ευρίπου στη Χαλκίδα. Ο 40χρονος Γιάννης Πετρόπουλος, που εργαζόταν στην Αθήνα ως επαγγελματίας οδηγός σε ταξί, βρέθηκε από περαστικούς νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Μαΐου.

Από την πτώση στο έδαφος είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να αναγνωριστεί η σορός. Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης ανέλαβε ο αδελφός του Ευθύμιος Πετρόπουλος, ο οποίος απηύθυνε έκκληση σε πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες να πουν ό,τι γνωρίζουν για να ρίξουν φως και να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη τα μοιραία τελευταία λεπτά στον αδελφό του, καθώς ο αυτόχειρας δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα όπου να εξηγεί τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Μεγάλο κενό

«Ψάχνω να βρω λεπτομέρειες, αν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες δηλαδή την ώρα που ο Γιάννης ήταν ανεβασμένος εκεί πέρα, γιατί μεσολαβεί ένα μεγάλο διάστημα. Εχω απόδειξη που πέρασε τα διόδια του Σχηματαρίου στις 10.04 το πρωί της Παρασκευής και, απ' ό,τι λένε, η πτώση έγινε στις 13.30. Εκεί υπάρχει ένα μεγάλο κενό, τουλάχιστον τρεισήμισι ωρών» είπε στο eviazoom.gr ο αδελφός του άτυχου ταξιτζή και διερωτήθηκε: 

«Περιφερόταν εκεί; Είχε ανέβει κάπου; Γιατί κάποιοι μού είπαν ότι είχαν σταματήσει αυτοκίνητα και προσπαθούσαν να τον πείσουν να μη βουτήξει στο κενό. Ειδοποίησε κάποιος την Αστυνομία για να στείλει διαπραγματευτή να τον πείσει να αλλάξει γνώμη; Δεν ξέρω τίποτα, έχω πλήρη άγνοια για το τι συνέβη εκείνες τις στιγμές». 

Ο αδελφός του Γιάννη Πετρόπουλου ανέφερε, επίσης, ότι έκανε την αναγνώριση στο πτώμα και μετά πήγε να δώσει κατάθεση: «Επειτα μου υπέδειξαν το σημείο απ' όπου έπεσε ο Γιάννης και αυτό που είδα εύχομαι να μην το δει άνθρωπος ποτέ. Είχαν αφήσει τα αίματα και ό,τι άλλο υπήρχε από τον αδελφό μου εκεί κάτω, σαν να ήταν σκυλί».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ