To νέο e-mail του «Ορέστη» «κρύβει» κι άλλα πτώματα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

To νέο e-mail του «Ορέστη» «κρύβει» κι άλλα πτώματα

❱❱ Οι Αρχές της Κύπρου ετοιμάζουν έρευνες σε ακόμη τέσσερις περιοχές για εντοπισμό πιθανών θυμάτων του serial killer λοχαγού

Μεγάλες ανατροπές και απρόβλεπτο φινάλε επιφυλάσσει το θρίλερ με τον serial killer λοχαγό Νίκο Μεταξά, που «θέρισε» επτά αθώες ψυχές στην Κύπρο. Oπως ανακοινώθηκε στο δικαστήριο, οι Aρχές έχουν εντοπίσει ακόμη ένα e-mail, εκτός από εκείνο που χρησιμοποιούσε ο 35χρονος για να συνδέεται με το προφίλ «Ορέστης»!

Ως τώρα, οι αστυνομικοί είχαν λόγους να πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα, καθώς από την έρευνα των προφίλ 32 γυναικών με τις οποίες συνομιλούσε ο σατανικός στρατιωτικός στο facebook και στην εφαρμογή γνωριμιών Badoo δεν προέκυψε πως αγνοείται κάποια εξ αυτών. Ωστόσο, η νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανακαλύφθηκε φαίνεται ότι αλλάζει τα δεδομένα, καθώς δεν αποκλείεται ο 35χρονος ίλαρχος να επικοινωνούσε και με άλλες γυναίκες στο διαδίκτυο! Ο μεγαλύτερος φόβος όλων είναι το νέο e-mail να «κρύβει» και άλλα πτώματα, ύστερα από εκείνα που έχουν εντοπιστεί ή βρίσκονται ακόμη στον πάτο της Κόκκινης Λίμνης και της λίμνης Μεμί.

Σύμφωνα με το sigmalive, εκτός από το ηλεκτρονικό «αποτύπωμα» του serial killer λοχαγού, στο μικροσκόπιο των Αρχών θα μπουν τέσσερις νέες τοποθεσίες στην επαρχία Λευκωσίας, οι οποίες εκτιμάται ότι θα δώσουν νέα τεκμήρια. Την ίδια ώρα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση της σορού που είχε βρεθεί στη δεύτερη βαλίτσα, αλλά και από τα διατάγματα άρσης της ιδιωτικής επικοινωνίας. Κι αυτό γιατί, από τα νέα στοιχεία που θα προκύψουν, θα ανοίξει ένας νέος κύκλος λήψης καταθέσεων, όπως επεσήμανε ο υπεύθυνος υπαστυνόμος της υπόθεσης Ιωάννης Γιωρκάτζης.

Ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με τη συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού. Λίγη ώρα αργότερα, άκουσε ανέκφραστος την απόφαση του δικαστηρίου, που παρεξέτεινε την κράτησή του για άλλες οκτώ ημέρες. Νωρίτερα, η δικαστής είχε ρωτήσει τον 35χρονο αν θα εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, λαμβάνοντας τη μονολεκτική απάντηση «όχι».

Στην ερώτηση αν αντιλαμβάνεται τη διαδικασία, ο καθ' ομολογίαν serial killer απάντησε λακωνικά «μάλιστα, εντιμοτάτη». Αυτό ήταν το έκτο κατά σειρά διάταγμα προσωποκράτησης που ενέκρινε το δικαστήριο σε βάρος του 35χρονου. Με τη λήξη του, θα έχει συμπληρώσει 48 ημέρες στα κρατητήρια.

Εντύπωση προκαλεί ότι ο κατά συρροήν δολοφόνος ζήτησε να συναντήσει συγκεκριμένο ιερέα για να εξομολογηθεί! Σύμφωνα με το 24h, η συνάντηση έγινε στον αστυνομικό σταθμό όπου κρατείται ο 35χρονος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εξομολόγηση έγινε παρουσία αστυνομικών για λόγους ασφαλείας, ενώ ο λοχαγός ανέφερε όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει και ζήτησε... άφεση αμαρτιών!

Μαρία Μεϊμάρη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ