Παθιασμένος με το «Game of Thrones» ο «Ορέστης»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι αστυνομικοί που τον φυλάνε λένε ότι χάνει την ψυχραιμία του μόνο όταν του βάζουν χειροπέδες

Παθιασμένος με το «Game of Thrones» ο «Ορέστης»

❱❱ Ο serial killer λοχαγός Νίκος Μεταξάς περνά τη μέρα στο κελί του «ρουφώντας» τα βιβλία που έγιναν επιτυχημένη σειρά

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Ο αμετανόητος serial killer λοχαγός Νίκος Μεταξάς, ο οποίος «θέρισε» επτά αθώες ψυχές, διαβάζει μανιωδώς «Game of Thrones» και χάνει την ψυχραιμία του μόνο όταν ακούει τον ήχο από το... κλείδωμα στις χειροπέδες που του περνούν οι αστυνομικοί!

Οι άνθρωποι που έχουν γίνει η «σκιά» του ψυχρού κατά συρροήν δολοφόνου, μιλώντας στην εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου, περιέγραψαν την καθημερινότητα του 35χρονου ιλάρχου της Εθνικής Φρουράς στα κρατητήρια όπου μεταφέρθηκε μετά τη σύλληψή του. Οι λέξεις που χρησιμοποίησαν για να περιγράψουν τον αδίστακτο στρατιωτικό ήταν «λιγομίλητος, ευγενικός, τυπικός και ήρεμος»!

«Δεν είναι ένας προβληματικός κρατούμενος και ακολουθεί το πρόγραμμα των κρατητηρίων με στρατιωτική πειθαρχία, ίσως λόγω της ιδιότητάς του ως αξιωματικού» ανέφεραν χαρακτηριστικά όσοι συναναστρέφονται καθημερινά τον 35χρονο, προσθέτοντας πως τις περισσότερες ώρες της ημέρας ο έγκλειστος λοχαγός τις περνά στο κελί του διαβάζοντας ακατάπαυστα τη σειρά βιβλίων φαντασίας «Game of Thrones» του George R. R. Martin, η οποία έχει γίνει τηλεοπτικό σίριαλ με εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο!

Οταν δεν είναι απορροφημένος με την ανάγνωση της δημοφιλούς σειράς βιβλίων, ο Νίκος Μεταξάς ενημερώνεται από τις εφημερίδες, τρώει αδιαμαρτύρητα το φαγητό που του σερβίρουν οι αστυνομικοί, το οποίο ετοιμάζεται στα μαγειρεία των κεντρικών φυλακών, ξυρίζεται τακτικά, ενώ από δική του επιλογή δεν βγαίνει από το κελί του για να προαυλιστεί όπως οι υπόλοιποι κρατούμενοι.

Σε γενικές γραμμές, δίνει την εντύπωση ενός ήρεμου ανθρώπου που χάνει την ψυχραιμία του μόνο τη στιγμή που του περνούν χειροπέδες για να τον μεταφέρουν στο δικαστήριο. Κατά τις ίδιες πηγές, κάθε φορά που ακούει το «κλικ» από τις χειροπέδες που κλείνουν, το βλέμμα του στρατιωτικού σκοτεινιάζει και γίνεται σκληρό!

Στο μεταξύ, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ένα άλλο μεταλλείο στην επαρχία Λευκωσίας, το οποίο φέρεται ότι επισκεπτόταν ο serial killer στο πλαίσιο μαθημάτων φωτογραφίας με μέλη της Φωτογραφικής Εταιρίας Κύπρου. Συγκεκριμένα, το GPS του 35χρονου έδειξε πως είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το μεταλλείο του Μαθιάτη, όπου κοντά βρίσκεται η Λίμνη Κοκκινοαντώνη, που μοιάζει πολύ με την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό! 

Ηδη οι αστυνομικοί έχουν πραγματοποιήσει αυτοψία και δεν αποκλείεται να γίνει περαιτέρω έρευνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ