Ο χορός του κουμπάρου με τη νύφη έκανε «μπάχαλο» το γαμήλιο γλέντι

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο χορός του κουμπάρου με τη νύφη έκανε «μπάχαλο» το γαμήλιο γλέντι

❱❱ Εγινε πυρ και μανία ένας άνδρας στο Ηράκλειο στη θέα της συζύγου του, που λικνιζόταν φιλήδονα χορεύοντας με τον κουμπάρο του...

... και όρμησε πάνω της για να τη... μαζέψει, καθώς του έφερε στο μυαλό τη λαϊκή ρήση για τον... «κουμπάρο και την κουμπάρα»!

Το επεισόδιο συνέβη στο σπίτι του ζευγαριού, όπου γινόταν γλέντι με καλεσμένους, και το κέφι άναψε όταν η αλλοδαπή σύζυγος του Ηρακλειώτη ξεκίνησε να χορεύει με τον κουμπάρο, κάνοντας τον σύζυγό της -που είχε κατεβάσει αρκετά ποτηράκια στο μεταξύ- να αρχίσει να «παίρνει ανάποδες». Τα κουνήματα της συζύγου του φάνηκαν στα μάτια του περισσότερο προκλητικά και προχωρημένα από το επιτρεπτό, κι έτσι σηκώθηκε από την καρέκλα του και της επιτέθηκε. 

Αλλά και η γυναίκα δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, καθώς επιτέθηκε κι εκείνη στον άντρα της, με αποτέλεσμα να πέσουν αρκετές «ψιλές» μεταξύ του ζευγαριού, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς»! Το γλέντι... σχόλασε και το σπίτι έγινε american bar, με φωνές, βρισιές και σφαλιάρες, ώσπου κλήθηκε η Αστυνομία για να αποκαταστήσει την τάξη.

Κουνιόταν επιδεικτικά

Το ζευγάρι κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, όμως ούτε εκεί τα βρήκαν οι δυο τους. Εκείνος την κατηγορούσε ότι ο χορός της ήταν προκλητικός, γεμάτος υπονοούμενα και ότι κουνιόταν επιδεικτικά προς τέρψιν του κουμπάρου. Από την άλλη, εκείνη του καταλόγιζε ότι είχε πιει και ότι της επιτέθηκε χωρίς αιτία, καθώς όλα ήταν στη φαντασία του. Τελικά, κανείς από τους δύο δεν έκανε πίσω και αντάλλαξαν μηνύσεις για εξύβριση και ξυλοδαρμό. Αγνωστη παραμένει η στάση του κουμπάρου, που, αν και «πέτρα του σκανδάλου», κατάφερε να μείνει εκτός διαμάχης και δεν έμπλεξε με τα παρατράγουδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ