Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Σεσημασμένος Γερμανός παιδόφιλος θεωρείται υπεύθυνος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν πριν από 13 χρόνια

Γερμανός, καταδικασμένος παιδόφιλος, που βρίσκεται σε γερμανική φυλακή για βιασμό 72χρονης τουρίστριας στην Πορτογαλία, όπου ζούσε διαπράττοντας διαρρήξεις και πουλώντας ναρκωτικά, είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 3 ετών Μαντλίν ΜακΚαν το 2007.

Η βρετανική Σκότλαντ Γιάρντ που ερευνά την υπόθεση υποστήριξε ότι η γερμανική αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι έχει λύσει το μυστήριο έπειτα από 13 χρόνια. Όπως αναφέρουν η «Sun» και η «Daily Mail», ο βασικός ύποπτος είναι o 43 ετών Κρίστιαν Μπρούεκνερ, που το 2019 καταδικάστηκε για τον βιασμό 72χρονης Αμερικανίδας το 2005 στο αγροτόσπιτο που είχε ενοικιάσει στην Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας.

Η γερμανική αστυνομία αντιμετωπίζει την υπόθεση ως «πιθανή δολοφονία» και μάλιστα θεωρεί ότι έχει ανακαλύψει με ποιον ακριβώς τρόπο ο 43χρονος σκότωσε τη Μαντλίν. Πιστεύει δε ότι έχει «σχεδόν αρκετά» αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια της ώστε να του απαγγελθούν κατηγορίες για φόνο. Οι γονείς του κοριτσιού Κέιτ και Τζέρι ΜακΚαν, από την άλλη, αρνούνται να πιστέψουν ότι είναι νεκρή μέχρι να βρεθεί το πτώμα της.

Η αστυνομική έρευνα κατάφερε να εντοπίσει δύο οχήματα, ένα λευκό βαν με κίτρινες γραμμές και μια Jaguar του 1993, με τα οποία ο 43χρονος κυκλοφορούσε στην Ντα Λουζ τις ημέρες πριν από την εξαφάνιση της Μαντλίν. Η γερμανική αστυνομία θεωρεί πιο πιθανό να τη σκότωσε μέσα στο βαν και ότι είχε συνεργό, ο οποίος ξέρει πού βρίσκεται το κορίτσι.

21064653

Ο 43χρονος, με κοντά, ξανθά μαλλιά και ύψος περίπου 1,80 είχε καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος παιδιών. Από το 1995 μέχρι την εξαφάνιση της Μαντλίν το 2007 ζούσε στην Πορτογαλία, διαπράττοντας διαρρήξεις και πουλώντας ναρκωτικά. Έμενε σε αγροτόσπιτο το οποίο είναι κοντά στο θέρετρο όπου έκανε διακοπές η οικογένεια της 3χρονης. Οι γείτονές του δήλωσαν ότι ήταν «συνεχώς θυμωμένος» και ότι όταν έφυγε ξαφνικά από την περιοχή άφησε πίσω του «μια συλλογή από περούκες, φανταχτερές στολές και εξωτικά ρούχα».

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο 43χρονος έκανε ένα τηλεφώνημα μισής ώρας, κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν η Μαντλίν και η οικογένειά της και διαπίστωσε ότι χρόνια αργότερα είχε μιλήσει για τη Μαντλίν σε online chatroom αλλά και σε φίλο του σε μπαρ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...