Άνθρωποι του Βαγγελή Μαρινάκη εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου;

Νέα προκαταρκτική έρευνα διενεργούν οι εισαγγελικές Αρχές για τις καταγγελίες του Πάρη Κιουρτζίδη σχετικά με την απαγωγή του στο «Hilton» τον Μάρτιο του 2018 από άνδρες της ασφάλειας του εφοπλιστή Βαγγελή Μαρινάκη.

Όπως αποκαλύπτει το PIPERATA.GR, ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Μαστοραντωνάκης αποσυσχέτισε τη μία από τις δύο δικογραφίες για την υπόθεση, με τη νέα έρευνα να στρέφεται πλέον στα αδικήματα της απειλής και της εκβίασης σε βάρος του δημοσιογράφου.

Ήδη πριν από τρεις εβδομάδες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών είχε ασκήσει δίωξη για το αδίκημα της παράνομης βίας σε βάρος των πέντε ανδρών της φρουράς του Βαγγέλη Μαρινάκη, σε βάρος του ίδιου του εφοπλιστή για ηθική αυτουργία σε παράνομη βία, αλλά και σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας «Αξία» Αντώνη Πίκουλα για συνέργεια στο αδίκημα. Ωστόσο, η νέα προκαταρκτική φαίνεται ότι διευρύνει το φάσμα των αδικημάτων για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση, που ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωπα και με νέες διώξεις!

9 φ4 ΠΙΚΟΥΛΑΣ 1

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο Πάρις Κιουρτζίδης, είχε βρεθεί στο στόχαστρο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός όταν δημοσίευσε το περιεχόμενο του πορίσματος της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα για το ναρκόπλοιο «Noor1». Τότε, σύμφωνα με τη δικογραφία, «μπράβοι» του εφοπλιστή τον πήραν… σηκωτό από το «Hilton» και τον υποχρέωσαν να δημοσιεύσει άρθρο… επανόρθωσης!

9 φ2 kourtzidis

Πάντως, μετά τις νέες εξελίξεις, αναμένεται να ζητηθεί ο συσχετισμός των δικογραφιών για την υπόθεση του «Hilton» με την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του διαιτητή Τζήλου. Κι αυτό καθώς οι δύο υποθέσεις, εκτός από έναν κοινό κατηγορούμενο, «μοιράζονται» και άλλα περίεργα στοιχεία που φέρεται ότι τις συνδέουν.

Μεταξύ αυτών, είναι οι αριθμοί τηλεφώνων που ανήκουν στη ναυτιλιακή εταιρία Capital (επί της οδού Ιάσονος 3 στον Πειραιά) και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως και άλλα κινητά τηλέφωνα στενότατων συνεργατών του, τα οποία έχουν εμπλακεί τόσο στη δικογραφία Τζήλου όσο και στις δικογραφίες για το «Hilton».

9 φ3 5089677

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ