Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Παιδόφιλος έπεισε ανήλικη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και την ανάγκασε να χαρακώσει τα χέρια της

Τον τρόμο έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Ρόδου η καταγγελία-σοκ των γονιών μιας 12χρονης για την άκρως επικίνδυνη δράση ενός παιδόφιλου, ο οποίος παγιδεύει μέσω διαδικτύου ανήλικα κορίτσια και τα μετατρέπει σε πειθήνια όργανά του που εκτελούν τυφλά τις εντολές του, φτάνοντας στο σημείο να επιχειρήσουν να τερματίσουν τις ζωές τους!

Τη συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών Δωδεκανήσου Γιώργος Ευγενικός, ο οποίος πληροφορήθηκε από τους σοκαρισμένους γονείς της 12χρονης ότι ο «δράκος του διαδικτύου» προσέγγισε την κόρη τους μέσω γνωστής εφαρμογής chat και την έπεισε όχι μόνο να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της, αλλά και να χαρακώσει τα χέρια της 19 φορές με ξυράφι! Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Ευγενικός στην εφημερίδα «Δημοκρατική», ότι οι γονείς ανακάλυψαν τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη τους λίγο προτού το παιδί τους πάρει υπνωτικά χάπια για να αυτοκτονήσει, όπως την προέτρεπε ο αδίστακτος παιδόφιλος!

Το κουβάρι της πρωτοφανούς υπόθεσης, που έχει προκαλέσει αναστάτωση στο νησί των ιπποτών, άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα της ανήλικης άρχισε να παρατηρεί ανησυχητικές αλλαγές στη συμπεριφορά της και αποφάσισε να ανακαλύψει τι της συμβαίνει.

Το σοκ που ένιωσε ήταν μεγάλο όταν, μπαίνοντας στην εφαρμογή που χρησιμοποιούσε το παιδί της, διαπίστωσε ότι είχε αρχίσει κρυφά από όλους συνομιλία στα αγγλικά με έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος την υπέβαλε επί έναν ολόκληρο χρόνο σε δοκιμασίες που δεν τις χωρά ανθρώπινος νους και την εξανάγκαζε να του στέλνει φωτογραφίες της σε άσεμνες πόζες! Η στιγμή, ωστόσο, που η απελπισμένη μητέρα ένιωσε να την κυριεύει η απόγνωση και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της ήταν όταν σήκωσε την μπλούζα της κόρης της και είδε τις χαρακιές στο χέρι της, ενώ ανακάλυψε έντρομη ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή της, σε μια ύστατη προσπάθεια να ικανοποιήσει τα διεστραμμένα ένστικτα του «αφέντη» που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο!

Με όση δύναμη της είχε απομείνει η άτυχη γυναίκα διηγήθηκε στον σύζυγό της όσα φρικιαστικά βίωνε το παιδί τους από την ηλικία των 11 χρόνων και εν συνεχεία οι δυο τους ενημέρωσαν τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Καταναλωτών Δωδεκανήσου. Εκείνος, με τη σειρά του, επισκέφτηκε συνοδευόμενος από τους γονείς και τον γενικό γραμματέα του ΙΝ.ΚΑ. Μανώλη Ζερβό την αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Χαρούλα Γιασιράνη, την οποία ενημέρωσαν λεπτομερώς. Αμέσως μετά απευθύνθηκαν στο ΚΕΘΕΑ της Ρόδου, ψυχολόγος του οποίου ανέλαβε να παρακολουθήσει το παιδί.

Φ2 2020 10 26T145721.114

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το 12χρονο κορίτσι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Από φόβο κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό και αρνείται να αποκαλύψει οτιδήποτε έχει σχέση με τον παιδόφιλο που την εξουσίαζε, αλλά και όσα φρικτά την εξανάγκαζε να κάνει όλο το διάστημα που ζούσε σε καθεστώς «ομηρίας».

Όπως δήλωσε, τέλος, ο κ. Ευγενικός, ο ρόλος του ΙΝ.ΚΑ. είναι καθαρά συμβουλευτι κός και γι’ αυτό ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι φορείς, προκειμένου να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Μάλιστα, έκανε και την αποκάλυψη ότι αυτήν την εβδομάδα οι γονείς του κοριτσιού, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο του ΙΝ.ΚΑ., θα επισκεφθούν τον εισαγγελέα για να τον ενημερώσουν για τη σοκαριστική αυτή υπόθεση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...