Το ακίνητο της εβδομάδας (29/05/2021)

Η επιλογή για αυτό το Σαββατοκύριακο της Doms.gr και της «Espresso» βρίσκεται στην Αγίου Ιωάννου και Αρτέμιδος Αττικής και αφορά επιχείρηση παιδικού σταθμού προς πώληση-μίσθωση!

Στο καλύτερο χρονικό timing για τη δραστηριότητα της επιχείρησης, αλλά και των απαιτήσεων, προδιαγραφών των καιρών η συγκεκριμένη πρότασή μας.

Στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, έναν δήμο που έχει πάνω από 400 παιδάκια εκτός παιδικών σταθμών, λόγω ελλείψεως κτιρίων, θέσεων, ο συγκεκριμένος σταθμός είναι σε θέση να φιλοξενεί 38 παιδάκια με φαγητό, 43 χωρίς, ενώ διαθέτει και προδιαγραφές συμπληρωματικών χώρων (48-52 παιδάκια).

356 τ.μ., διώροφο κτίριο, όπου: 178 τ.μ. ο παιδικός σταθμός, 140 τ.μ. κατοικία, 38 τ.μ. βοηθητικοί χώροι παιδικού σταθμού – γκαρσονιέρα.

Φωτεινός και ηλιόλουστος, ο παιδικός σταθμός μάς καλωσορίζει με ένα καθιστικό και βιβλιοθήκη πλήρη βιβλίων και το γραφείο, χρηστικό και αποθηκευτικό χώρο.

Οι κύριοι χώροι των νηπίων, δύο μεγάλες αίθουσες και μια μικρότερη, full εξοπλισμένες (έπιπλα, βιβλιοθήκες, παιχνίδια, cd – dvd, αναλώσιμα κ.ά.). Αίθουσα ύπνου, wc νηπίων 6+6, wc αποδυτήρια, προσωπικού, κουζίνα, εξοπλισμένη πλήρως για τις ανάγκες του σταθμού, εκδηλώσεων, μεμονωμένος χώρος laundry.

450 τ.μ. κήπος με γκαζόν, φυσική σκίαση 70/100 (αυτόματο πότισμα, εργαλεία συντηρήσεως, παιχνίδια κ.λπ.), περιβάλλοντες χώροι.

Εσωτερικό πάρκινγκ σχολικού προσφέρει την ασφαλή μετακίνηση των νηπίων.
Υψηλή θερμομόνωση, σε συνδυασμό με την υψηλών προδιαγραφών σεισμικότητας κατασκευή, σύμμεικτα βαρέος τύπου, με οπλισμένο σκυρόδεμα!

Μονώσεις εξωτερικές 12 εκ., εσωτερικες 5 εκ., εσωτερική τοιχοποιία, διπλή γυψοσανίδα, κρύσταλλα ασφαλείας, κάγκελα βάσει ΦΕΚ, σκάλες, πόρτες εσωτερικές – εξωτερικές, αλλά και… κάμερες, συναγερμός παντού, χώρος παρακολούθησης καμερών, πυρασφάλεια, πόρτες ασφαλείας, ειδικά δάπεδα, φωτισμοί led κ.λπ. δημιουργούν ακλόνητες βάσεις για μια επενδυτική κίνηση με βάθος χρόνου!

Η άδεια από το 1967 ανήκει στην οικογένεια Κωνσταντινίδη και είναι η τέταρτη στην κατηγορία της όπου εκδόθηκε στα ελληνικά χρονικά, και έχουν τη γνώση -μα πάνω από όλα- την καλή διάθεση να συμβουλεύσουν τον αγοραστή-μισθωτη, μια που δεν χρειάζεται να είναι παιδαγωγός, ως προς τη λειτουργία του.

Για σχετική περιγραφή των εγκαταστάσεων πληκτρολογήστε στο doms.gr ή καλέστε στο 6906763218.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ