Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Τέσσερις νέες αφίξεις στο λιµάνι

Μετά τον Φορτούνη, το κρεσέντο συνεχίζεται με Ντουρμάζ, Βόσεν, Κρκτς και Πουλίδο

Η έλευση του Κώστα Φορτούνη σήκωσε µεταγραφική «θύελλα» στο λιµάνι! Οι ιθύνοντες του Ολυµπιακού δεν αρκούνται στην απόκτηση του 21χρονου µεσοεπιθετικού και ετοιµάζουν νέα «χτυπήµατα». Πολλά είναι τα ανοιχτά µέτωπα, Ντουρµάζ, Βόσεν, Κρκιτς και Πουλίδο, όµως, µέσα στις επόµενες ώρες, αναµένονται (νέες) ανακοινώσεις. Το επιβεβαίωσε και ο Μίτσελ κατά τη χθεσινή αναχώρηση της οµάδας για τις ΗΠΑ.
«Περιµένουµε να διεκπεραιωθούν κάποιες υποθέσεις µέσα στις επόµενες ηµέρες και είµαστε σίγουροι ότι σύντοµα θα έχουµε κάποια νέα πρόσωπα κοντά µας στην Αµερική», δήλωσε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Ισπανός τεχνικός, προσθέτοντας για τον Φορτούνη, του οποίου η απόκτηση ανακοινώθηκε χθες επίσηµα, «µου αρέσουν οι καλοί ποδοσφαιριστές. Τον συγκεκριµένο ποδοσφαιριστή τον παρακολουθούµε εδώ και κάποιο διάστηµα, καθυστέρησαν λίγο οι διαπραγµατεύσεις, αλλά πλέον ελπίζουµε να µας βοηθήσει µέσα στη χρονιά».

Τριετές συμβόλαιο

Ο Τρικαλινός µέσος πέρασε χθες από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν µετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας για τις υπογραφές των συµβολαίων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέγραψε συµβόλαιο τριετούς διάρκειας και πως η Κάιζερσλαουτερν θα βάλει στα ταµεία της περίπου 500.000 ευρώ από τη µεταγραφή αυτή. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδος, ο Φορτούνης τόνισε πως «είµαι πολύ χαρούµενος, έρχοµαι σε µια µεγάλη οµάδα. Ηµουν και µικρός εδώ, και θέλω να δικαιώσω µέσα στο γήπεδο τους ανθρώπους που µε εµπιστεύθηκαν και µε έφεραν εδώ».

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες µεταγραφικές υποθέσεις, ο Τζίµι Ντουρµάζ φέρεται πως προβάρει τα «ερυθρόλευκα». Σύµφωνα µάλιστα µε τη σουηδική ιστοσελίδα aftonbladet.se o 25χρονος εξτρέµ θα έρθει σήµερα στον Πειραιά για να ολοκληρωθεί η µετακίνησή του από την Γκεντσλερµπιρλιγκί, το κόστος της οποίας θα φτάσει κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Σίγουροι για Βόσεν

Παράλληλα, σίγουρη παρουσιάζουν τη µεταγραφή του Γέλεν Βόσεν στον Ολυµπιακό οι Σέρβοι. ∆ηµοσίευµα της «Novosti» ανέφερε µάλιστα ότι η Γκενκ βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του 25χρονου Βέλγου φορ, και πρόκειται για τον Τζόρτζε Ράκιτς του Ερυθρού Αστέρα. Για την κορυφή της επίθεσης πάντως παραµένουν στη λίστα τα ονόµατα των Οσκαρ Καρντόζο (Μπενφίκα) και Ρολάντο Μπιάνκι (Μπολόνια). Εν αναµονή της απόφασης του Μπόγιαν Κρκιτς βρίσκονται από κει και πέρα οι Πειραιώτες.

Ο Ισπανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, που του έχει γίνει δελεαστική πρόταση και από τη Στόουκ, δέχεται έντονες πιέσεις για να πει το «ναι». Σχετικά µε τον Πουλίδο, τοπική εφηµερίδα του Μοντερέι, επικαλούµενη πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, ανέφερε ότι ο 23χρονος διεθνής Μεξικανός επιθετικός «θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να συναντηθεί µε τους Πειραιώτες».
Θυµίζουµε ότι πρώτη αντίπαλος του Ολυµπιακού στο τουρνουά φιλικών αγώνων «International Champions Cup» είναι η Μίλαν (25/7, Τορόντο). Επόµενος σταθµός για την παρέα του Μίτσελ θα είναι το Σικάγο για την αναµέτρηση απέναντι στη Λίβερπουλ (28/7), ενώ η τελευταία της στάση θα είναι στη Μινεάπολις για το παιχνίδι µε την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι (2/8).

«Πονοκέφαλος» για Βεργέτη

Ανεβαίνουν οι ρυθµοί στον Αστέρα ενόψει του αγώνα-ρεβάνς της Πέµπτης στην Τρίπολη µε τη Ροβανιέµι για τον β’ προκριµατικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Στάικος Βεργέτης «κάθεται σε αναµµένα κάρβουνα», µια και ο Χερόνιµο Μπαράλες δεν έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθµούς προπονήσεων, κάνοντας χθες θεραπεία, ενώ πρόβληµα προέκυψε και µε τον ∆ηµήτρη Κουρµπέλη.

Ο 20χρονος αµυντικός δέχτηκε ένα χτύπηµα κατά τη διάρκεια του προγράµµατος και αποχώρησε, ενώ, για προληπτικούς λόγους, δεν προπονήθηκε και ο Ουσέρο.
Στο στρατόπεδο των Αρκάδων πάντως, µετά το 1-1 στη Φινλανδία, υπάρχει πίστη για πρόκριση στην επόµενη φάση.
Οσον αφορά τα µεταγραφικά, Νταβίντ Τρεζεγκέ και Φακούντο Πάρα είναι δύο από τους στόχους των Αρκάδων για την ενίσχυση της επίθεσης.

Αισιόδοξο µήνυµα από Ολαϊτάν

«Τα αδύνατα γίνονται δυνατά όταν στον έλεγχο είναι ο Θεός. Στέκοµαι πάλι στα πόδια µου» έγραψε χθες ο Μάικλ Ολαϊτάν σε προσωπική του σελίδα στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης και περίπου τέσσερις µήνες µετά την περιπέτεια της υγείας του υπάρχουν καλά νέα για την επιστροφή του στα γήπεδα. Στο µεταξύ ο Ολυµπιακός θα δώσει φιλικό µε τη Φενέρµπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, και τα έσοδα θα διατεθούν στους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας. Η είδηση έγινε γνωστή από τουρκική ιστοσελίδα. Πιθανότερη ηµεροµηνία για τη διεξαγωγή της αναµέτρησης είναι η 16/8.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...