Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Κόκκινος συναγερµός µε Σαβιόλα

«Οποιος τον θέλει,να κάνει πρόταση» απάντησε ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια του μάνατζερ

«Aναψε φωτιές» χθες το πρωί στον Πειραιά ο µάνατζερ Κριστιάν Οτέρο, ο οποίος δήλωσε ότι ο Χαβιέρ Σαβιόλα συµφώνησε να λύσει το συµβόλαιό του µε τον Ολυµπιακό και αναζητά σύλλογο στην Αγγλία, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» τις έσβησαν εγκαίρως. «Ο Σαβιόλα δεν έχει κανέναν Οτέρο για µάνατζερ. Oποια οµάδα θέλει να τον αποκτήσει, ας έρθει να µας κάνει πρόταση», διευκρίνισαν οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου, και πλέον όλοι αναρωτιούνται αν ο Αργεντινός σούπερ σταρ γίνει… καπνός.

Ο 32χρονος επιθετικός µπορεί να δεσµεύεται µε συµβόλαιο για έναν ακόµα χρόνο µε τους πρωταθλητές Ελλάδος, όµως πολλοί σύλλογοι από το εξωτερικό ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Επιπλέον, στη θέση του (δεύτερος επιθετικός), ο Μίτσελ έχει πια πληθώρα επιλογών (Ντοµίνγκες, Κολοβός, Φουστέρ και Φορτούνης). Το τοπίο σχετικά µε τον Σαβιόλα, αλλά και, γενικότερα, το κεφάλαιο των αποχωρήσεων, θα ξεκαθαρίσει σύντοµα. Στην περίπτωση που αποχωρήσει από την οµάδα κάποιος πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής, έχει επισηµανθεί πολλάκις, και διά στόµατος του προέδρου του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι καλύτερος.

Μπέρδεµα προέκυψε και µε τον Τζίµι Ντουρµάζ: Τη στιγµή που αργά χθες το βράδυ έλεγαν στον Πειραιά ότι «αποτελεί τον πρώτο µας στόχο», τουρκικά δηµοσιεύµατα ανέφεραν ότι «αν και η Γκεντσλερµπιρλιγκί τα βρήκε µε τον Ολυµπιακό, ο παίκτης απέρριψε την πρόταση της ελληνικής οµάδας»! Οι συζητήσεις αναµένεται να συνεχιστούν, και σήµερα «κύκλοι» της ΠΑΕ αναφέρουν ότι θα κατατεθεί νέα πρόταση στον Ντουρµάζ…

«Χάθηκε» ο Κρκιτς

Αντίθετα, «ναυάγησε» η µεταγραφή του Μπόγιαν Κρκιτς. Ο 23χρονος Ισπανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, µια και αποδέχθηκε την πρόταση της Στόουκ, παρόλο που του πρόσφερε λιγότερα χρήµατα από τον Ολυµπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον στρέφονται σε άλλες λύσεις, µε τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι για ρελάνς ετοιµάζουν µεταγραφή… αεροδροµίου. Για τον Αµραµπάτ ισχυρίζονται, πάντως, πως δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγµή µε τον Μαροκινό χαφ της Γαλατασαράι, χωρίς να το αποκλείουν για το µέλλον.
Οσον αφορά την υπόθεση φορ, παραδέχονται ότι εξετάζουν την περίπτωση του 25χρονου Βέλγου επιθετικού της Γκενκ, Γέλε Βόσεν, ξεκαθαρίζοντας όµως ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόµη συζητήσεις µαζί του. Ο παίκτης, πάντως, σε δηλώσεις του εµφανίστηκε θετικός στο να µετακοµίσει στην οµάδα του Πειραιά.
Στην «ερυθρόλευκη» λίστα επισηµαίνεται πως παραµένουν τα ονόµατα των Ρολάντο Μπιάνκι (Μπολόνια), Οσκαρ Καρντόζο (Μπενφίκα). Η περίπτωση του δεύτερου είναι σαφώς πιο δύσκολη, αφού η πορτογαλική οµάδα αξιώνει περίπου 10 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.
Στο µεταξύ, διαψεύστηκε ότι υπάρχει συµφωνία για διεξαγωγή φιλικού µε τη Φενέρ. Υπενθυµίζεται ότι τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν τις προηγούµενες ώρες πως οι δύο οµάδες είχαν κλείσει φιλικό για τον Αύγουστο στην Κωνσταντινούπολη και πως τα έσοδα θα πήγαιναν στους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας.

«∆ικός μας ο Πουλίδο»

Τα σενάρια στο Μεξικό δίνουν και παίρνουν, ωστόσο ο Αλαν Πουλίδο, όπως ξεκαθαρίζουν οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυµπιακό. Ο 23χρονος διεθνής Μεξικανός έχει υπογράψει εδώ και καιρό συµβόλαιο συνεργασίας µε τους «ερυθρόλευκους» και σύντοµα θα ξεκινήσει προπονήσεις.
Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι ο µέχρι πρότινος παίκτης της Τίγκρες θα ενσωµατωθεί στην αποστολή
των πρωταθλητών, όταν αυτή επιστρέψει από τις ΗΠΑ!
*Ανακοινώθηκε επίσηµα χθες η απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...