Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

«Θα ιδρώνω τη φανέλα µου»

«Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του» δήλωσε ο Αμπιντάλ

Διατεθειµένος να κάνει ό,τι περνάει από τα… πόδια του, αλλά και από τα χέρια του, για τη «γιγάντωση» του Ολυµπιακού εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, είναι ο Ερίκ Αµπιντάλ, όπως δήλωσε κατά τη χθεσινή επίσηµη παρουσίασή του. «∆εν είµαι σαν άλλους ποδοσφαιριστές, που πάνε κάπου και κάθονται. Θα ιδρώνω τη φανέλα» τόνισε µεταξύ άλλων κατά τη χθεσινή επίσηµη παρουσίασή του ο Γάλλος σούπερ σταρ.

«Μεγάλη οµάδα»
«Είµαι πολύ χαρούµενος που βρίσκοµαι σε µια µεγάλη οµάδα όπως ο Ολυµπιακός. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τη στήριξη και την πίστη που µου έδειξε. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η οµάδα τους στόχους της» υποστήριξε αρχικά ο 34χρονος αµυντικός (επέλεξε το νούµερο «22» στη φανέλα), προσθέτοντας: «Η οµάδα είναι πάντα στην πρώτη γραµµή του ποδοσφαίρου. Θέλω να βοηθήσω µε την εµπειρία µου, τις γνώσεις, και να συµβάλω προς αυτή την κατεύθυνση. Εχω πολλή όρεξη για δουλειά. ∆εν είµαι σαν άλλους ποδοσφαιριστές, που πάνε κάπου και κάθονται. Θα ιδρώνω τη φανέλα της οµάδας. Πιστέψτε µε πως, όταν νιώσω ότι πλέον δεν έχω διάθεση, θα αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο».
Κλείνοντας είπε πως «θέλω να µάθω ελληνικά, αν και είναι δύσκολο».

Από την πλευρά του, ο στρατηγικός σύµβουλος της οµάδας, Κριστιάν Καρεµπέ, είπε πως «είµαστε περήφανοι στην οικογένεια του Ολυµπιακού που έχουµε κοντά µας έναν µεγάλο ποδοσφαιριστή όπως τον Ερίκ. Θα προσφέρει πάρα πολύ στον σύλλογο».
Ο διευθύνων σύµβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, συµπλήρωσε ότι ο Αµπιντάλ είναι «ένας καταπληκτικός αθλητής, τεράστιος ποδοσφαιριστής, αλλά κυρίως ένας µεγάλος άνθρωπος, που αποτελεί παράδειγµα προς µίµηση για όλους µας».

Ο Βρέντζος, αναφερόµενος στο αυριανό (21.30) φιλικό παιχνίδι µε την Μπιλµπάο στο «Καραϊσκάκη», τόνισε πως «η επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας ακόµη λόγος να έρθει ο κόσµος στο γήπεδο». Υπενθυµίζεται πως όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη UNICEF.
Στο περιθώριο της παρουσίασης του Αµπιντάλ, στελέχη της ΠΑΕ διέψευσαν το φηµολογούµενο ενδιαφέρον για τον Ισπανό επιθετικό της Σάλτσµπουργκ, Τζόναθαν Σοριάνο.
Αντί για ένας, δεν αποκλείεται τελικά να αποκτηθούν δυο σέντερ φορ, ένας καταξιωµένος και ένας ελπιδοφόρος (δανεικός από την Μπαρτσελόνα Β’).

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος φορ της Βαλένθια, Ζόνας παραµένει στη λίστα, ενώ υπάρχουν πολλά εµπόδια για να επιστρέψει στο λιµάνι ο Κώστας Μήτρογλου. Σχετικά µε το σίριαλ Πουλίδο, οι Πειραιώτες έχουν τη διάθεση να περιµένουν τον 23χρονο κυνηγό να αποδεσµευτεί από την Τίγκρες. Τέλος, δεν υπάρχει -για την ώρα- πρόταση για τον Κώστα Μανωλά που να ικανοποιεί τις οικονοµικές απαιτήσεις του πειραϊκού συλλόγου.

Χάρης Δάντσης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....