Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Βγήκαν µαχαίρια» στον Αρη

Πρωτοφανείς καταγγελίες και απειλές με μηνύσεις στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο

Απίστευτες καταστάσεις στον Aρη! Καταγγελίες για επιθέσεις, απειλές µηνύσεων, «ξεκατίνιασµα» και ένας κατήφορος χωρίς τέλος! Η χθεσινή µέρα απέδειξε για µια ακόµη φορά ότι στον Αρη δεν τα έχουν δει (ακόµη) όλα! ∆υστυχώς…
Νωρίς χθες το πρωί ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τµήµατος Γιώργος Γαλανός, σε δηλώσεις του σε δύο ραδιοφωνικούς σταθµούς της Θεσσαλονίκης, επισήµανε ότι: «Εγινε κάτι πολύ σοβαρό στα γραφεία µας την περασµένη Τετάρτη µε πρωταγωνιστή τον Καλαϊτζίδη σε βάρος 22χρονου. Επρεπε να είχε φύγει από εκείνη τη µέρα, µε αυτόφωρες διαδικασίες. Για εµάς έχει τελειώσει από τον Αρη»! Αυτός ήταν ο προάγγελος των καταγγελιών που ακολούθησαν!

Θύµα επίθεσης

Στη συνέχεια, ο εκ των υπευθύνων του γραφείου επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τµήµατος Παναγιώτης Κυµπριχτσής κατήγγειλε σε (τέσσερις ραδιοφωνικές συχνότητες στη Θεσσαλονίκη και σε µία στην Αθήνα!) ότι έπεσε θύµα επίθεσης από τον 57χρονο προπονητή. «Ο κύριος Καλαϊτζίδης, µέσα στα γραφεία του Αρη, την Τετάρτη µετά τις 12 το µεσηµέρι, µου επιτέθηκε άνευ λόγου και αιτίας. Αρχικά µε έπιασε από τα γεννητικά όργανα, προσπάθησε να µε γρονθοκοπήσει, αλλά απέφυγα το χτύπηµά του και στη συνέχεια, αφού είπε “τώρα θα δεις”, τράβηξε αιχµηρό αντικείµενο, έναν αιχµηρό χαρτοκόπτη, και κινήθηκε να µε χτυπήσει στην κοιλιά. Ο φύλακας άγγελός µου µε προστάτευσε και δεν τραυµατίστηκα σοβαρά, είχα µόνο αµυχές. Είµαι σοκαρισµένος» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ υποστήριξε ότι: «∆εν ζήτησε ποτέ συγγνώµη, σαν να µην έγινε τίποτα.

Προσπαθούσε να δικαιολογηθεί ότι τα έκανε όλα γιατί δέχθηκε ένα sms την προηγουµένη για µια παλιά ανάρτησή µου στο facebook σύµφωνα µε την οποία: “Οι µόνες ποδοσφαιρικές οµάδες στον πλανήτη που δεν έχουν καθαρόαιµο σέντερ φορ περιοχής είναι η Μπαρτσελόνα και ο Αρης του Καλαϊτζίδη».
Σύµφωνα µε τα όσα υποστήριξε το στέλεχος του Αρη στις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του, υπάρχουν µάρτυρες που είδαν το συµβάν και θα καταθέσουν σχετικά, έχει κάνει ήδη καταγγελία στο αστυνοµικό τµήµα Χαριλάου, το οποίο θα επιληφθεί του θέµατος από δω και πέρα, ενώ εκκρεµεί η πρόθεσή του για κατάθεση µήνυσης. Παράλληλα, υποστήριξε υπάρχει και ιατρική γνωµάτευση από το «Ιπποκράτειο»!

Απάντηση

Η αντίδραση του Καλαϊτζίδη ήρθε µε µια γραπτή τοποθέτηση στην οποία ανέφερε µεταξύ άλλων ότι πρόκειται για «δήθεν» επεισόδιο: «Η όλη υπόθεση είναι προφανές ότι αποτελεί ένα προσχεδιασµένο και εντελώς “κακοστηµένο” σε βάρος µου σενάριο (αλήθεια, αποφασίστε, τελικά ήταν µαχαίρι ή χαρτοκόπτης…), µε αποκλειστικό σκοπό τη µεθόδευση της “απόλυσης” µου, τη µείωση της προσωπικότητάς µου και την κατασυκοφάντησή µου», ενώ σε αυτήν προαναγγέλλει ότι: «Σε κάθε περίπτωση, το µόνο που είναι απόλυτα βέβαιο σχετικά µε την υπόθεση αυτή, είναι ότι άµεσα θα λογοδοτήσουν στη ∆ικαιοσύνη όλοι αυτοί οι οποίοι µε δυσφήµησαν, και µάλιστα µε συκοφάντησαν».
Σοκαρισµένος, ο κόσµος του Αρη παρακολουθεί τα δραµατικά γεγονότα, που έχουν πρωταγωνιστές τους Καλαϊτζίδη (ένθετη φωτογραφία, αριστερά) και Γαλανό

Γιώργος Τότσικας

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...