Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

Η κόρη του Τίκη μετράει τ΄άστρα στην τηλεόραση

Η Αντζελα μιλάει για την εκπομπή «Τα λέμε», προβλέπει τα ζώδια και το αύριο του ευρώ

Είναι αστρολόγος και έκανε φέτος το ντεμπούτο της στην TV, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν ότι είναι κόρη δημοφιλούς τραγουδιστή. Η Αντζελα Τίκη (τη βλέπουμε στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα «Τα λέμε», στο κανάλι Ε) αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι πατέρας της είναι ο θρυλικός Τζων Τίκης, ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα του μοντέρνου τραγουδιού της δεκαετίας του ’70. Η Αντζελα μάς μιλάει επίσης για τον ρόλο της αστρολογίας στη ζωή μας και κάνει τις προβλέψεις της για τον χρόνο που μόλις υποδεχτήκαμε.

f2 18

Κάθε Δευτέρα στη εκπομπή του καναλιού Ε η 44χρονη κόρη του Τζων Τίκη παρουσιάζει τις προβλέψεις της εβδομάδας και συγκεντρώνει τα θετικά σχόλια των τηλεθεατών. Αν και σπούδασε management σε γνωστό κολέγιο αλλά και πιάνο, ακολουθώντας τα μουσικά χνάρια του διάσημου μπαμπά της, τα μεταφυσικά θέματα την απασχολούσαν από μικρή. «Από τότε που με θυμάμαι μου άρεσε να ψάχνω τα πράγματα μέσα από μεταφυσικές αναζητήσεις.

Εκανα διάφορες δουλειές και εδώ και επτά χρόνια -με δασκάλα και μέντορά μου την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη- ακολουθώ επαγγελματικά τον δρόμο της αστρολογίας. Οι γονείς μου ξαφνιάστηκαν αρχικά, αλλά τελικά κατάλαβαν ότι είναι αυτό που αγαπάω και το κάνω όσο γίνεται με πιο σοβαρό και ενδελεχή τρόπο» μας λέει και εξηγεί για ποιο λόγο η αστρολογία είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

f4 16
«Η αστρολογία είναι αυτογνωσία, είναι η εσωτερική αναζήτηση για τη βελτίωση του εαυτού μας. Οι προβλέψεις είναι ένα συμπληρωματικό εργαλείο διαχείρισης των καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε. Οι άνθρωποι συνηθίζουμε να ζούμε σε flat line, γι’ αυτό βιώνουμε συνέχεια επαναλαμβανόμενες εμπειρίες. Αν δεν αλλάξεις οπτική γωνία, αν δεν γίνεις συνειδητό ον, τις αναποδιές θα τις εισπράττεις πάντα ως “χαστούκια”, και όχι ως ευκαιρία να απαλλαγείς από συνήθειες που σε κρατάνε πίσω. Αλλά και στην εύνοια, όταν η τύχη σού χτυπάει την πόρτα, αν δεν της ανοίξεις, δεν θα μπει».

f3 14

Ζητώντας να μας κάνει προβλέψεις όλων των ζωδίων για το 2015, η Αντζελα θεωρεί σκόπιμο να πει πρώτα δυο λόγια και για τη χώρα μας. «Η Ελλάδα έχει δρόμο μπροστά της. Μετά το πέρας του χρόνου μπορεί να δούμε μια νέα Ελλάδα, κάτι που όλοι μας ελπίζουμε, αρκεί να μην είναι μια διαλυμένη χώρα. Τα εμπόδια και οι δυσκολίες συνεχίζονται, το ίδιο και ο αγώνας προς την ανάκαμψη.

Ειδικά η άνοιξη φαίνεται να είναι “σεισμική”. Ομως μη νομίζετε ότι μόνο εμείς έχουμε το πρόβλημα. Αυτό που κλυδωνίζεται ιδιαίτερα είναι το ευρώ. Εχει να περάσει από πολλούς “σκοπέλους” το επόμενο διάστημα. Αυτά που βλέπουμε με την Τουρκία γίνονται στο πλαίσιο επίδειξης ισχύος».

ΚΡΙΟΣ
Κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, τις οποίες κυνηγάτε με μεγάλο ενθουσιασμό. Εχετε την τύχη με το μέρος σας, αλλά και την υπευθυνότητα να σταθεροποιήσετε καταστάσεις. Την άνοιξη να είστε εγκρατείς και μην κάνετε παρορμητικές και βεβιασμένες κινήσεις. Από τον Αύγουστο το βάρος πέφτει στην εργασία και την επαγγελματική σας εξέλιξη, ενώ οι υποχρεώσεις αφήνουν λιγότερο προσωπικό χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ
Τη νέα χρονιά θα συνειδητοποιήσετε ότι για να προχωρήσετε πρέπει να στηριχτείτε στα πόδια σας. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και αποβάλλεται τις συναισθηματικές ανασφάλειες. Απλώστε τα χέρια σας μέχρι εκεί που φτάνουν και αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες κινήσεις. Μετά τον Αύγουστο ευνοούνται οι αλλαγές στη ζωή σας, που θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και πιο σωστό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Κρόνο απέναντί σας χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτάσετε στον στόχο σας. Το ζητούμενο είναι να έχετε στη ζωή σας μόνο όσα αξίζουν. Θα δοκιμαστούν όλες σας οι σχέσεις, από τον γάμο μέχρι και τις φιλίες. Από τον Αύγουστο και μετά αποφύγετε να πάρετε παράτολμες αποφάσεις. Να συμβουλεύεστε άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης σας προτού κάνετε το οτιδήποτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αλλαγές συνεχίζονται στα επαγγελματικά σας και στις συνεργασίες σας, χωρίς να σημαίνει ότι είναι για κακό. Μάρτιο, Ιούλιο και Δεκέμβριο αποφύγετε τις συγκρούσεις και μην αντιδράσετε παρορμητικά. Εχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, αλλά ενίοτε κάνετε άσκοπα έξοδα. Από τον Αύγουστο και μετά παρουσιάζονται ευκαιρίες και νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ
Εχετε τα φώτα στραμμένα πάνω σας και την αυτοπεποίθηση να τολμήσετε, αλλά χρειάζεται μέτρο. Ο Κρόνος σάς βοηθά να αποφύγετε τις επιπολαιότητες, να δώσετε μορφή στη δημιουργικότητά σας, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τον έρωτα. Από τον Σεπτέμβριο δώστε προσοχή στα οικονομικά σας θέματα και περιορίστε τα έξοδά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Κρόνος από τον Τοξότη γίνεται πιεστικός και απαιτεί πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση. Σας απασχολεί το σπίτι και η οικογένεια, καθώς και η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία. Από τις 11 Αυγούστου ο Δίας περνά στο ζώδιό σας και αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και δημιουργικοί. Το φθινόπωρο μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά, αρκεί να είστε συγκεκριμένοι και σαφείς.

ΖΥΓΟΣ
Ο Δίας στον Λέοντα ευνοεί τις φιλίες, τις ομαδικές δραστηριότητες, τις καινούργιες γνωριμίες αλλά και την προώθηση στόχων. Ο Κρόνος σάς κάνει πιο ρεαλιστικούς στην επικοινωνία σας. Μάρτιο, Ιούλιο και Δεκέμβριο χρησιμοποιήσετε διπλωματικότητα και κρατήστε τις ισορροπίες. Από τον Αύγουστο ξυπνάνε οι ευαισθησίες σας και οι καλλιτεχνικές σας αναζητήσεις. Προσοχή σε παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φέτος καλείστε να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας, με σωστούς χειρισμούς και κουμάντο. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και απερισκεψίες. Εκμεταλλευτείτε τις επαγγελματικές ευκαιρίες χωρίς έπαρση και ματαιοδοξία. Ο Δίας στην Παρθένο σάς βοηθά να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες και οι στόχοι σας και διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σας. Εκμεταλλευτείτε ιδιαίτερα τον μήνα Οκτώβριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Κρόνος στο ζώδιό σας έρχεται για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σαθρό υπάρχει στη ζωή σας. Μπορείτε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα ουσίας, με σταθερότητα και πειθαρχία. Εως τον Αύγουστο διαχειρίζεστε πιο εύκολα τις αλλαγές στη ζωή σας. Στη συνέχεια αντιμετωπίστε τις ευκαιρίες στα επαγγελματικά και την κοινωνική σας ζωή με προσοχή και συνέπεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επιστρατεύετε όλες σας τις δυνάμεις για να αλλάξετε τη ζωή σας, να διορθώσετε λάθη, να γκρεμίσετε οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στη πρόοδό σας. Μάρτιο, Ιούλιο και Δεκέμβριο τα επαγγελματικά σας σάς απασχολούν ιδιαίτερα. Ο Δίας στην Παρθένο σάς ταιριάζει απόλυτα και σας ευνοεί σε όλα τα επίπεδα. Φροντίστε μόνο να ξεκουράζεστε και να μην ωθείτε τον εαυτό σας στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλές γνωριμίες και θα έχετε έντονη κοινωνικότητα. Επιδιώκετε να υπάρχει ισορροπία στη ζωή σας. Ο Κρόνος στον Τοξότη όμως σας θέλει πιο επιλεκτικούς στις φιλίες σας και στα άτομα που επιτρέπετε να βρίσκονται κοντά σας. Να είστε πιο ρεαλιστικοί στους στόχους και τις επιθυμίες σας. Βελτίωση στα οικονομικά σας από συνεργασίες, αρκεί να μην παρασύρεστε από μεγάλες υποσχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Βάλτε τα δυνατά σας και εργαστείτε σκληρά ώστε να καταξιωθείτε επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Προχωρήστε βήμα βήμα και μην επιχειρείτε μεγάλα άλματα. Από τον Αύγουστο ευνοούνται σχέσεις και συνεργασίες. Προσέξτε μόνο τις εξαπατήσεις, ιδιαίτερα τον Σεπτέμβριο, οπότε η κρίση σας πιθανόν να μην είναι αντικειμενική. Στον οικονομικό τομέα υπάρχει δυνατότητα εξέλιξης και αύξησης των εισοδημάτων.

Αλκίνοος Μπουνιάς

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...