Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Η πρόταση γάμου του Γιακουμάτου

Ο Χάρης (ανιψιός του βουλευτή) σε μια ρομαντική βραδιά ζήτησε να τον παντρευτεί η όμορφη πολίστρια…

dfqwe4tw3e 4Επιχείρηση… πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαρία Πανουσάκη είχε οργανώσει για χθες το βράδυ ο Χάρης Γιακουμάτος. Ο νεαρός πολίστας και μοντέλο, που έχει κάνει και περάσματα από τη μικρή οθόνη, πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει το κλαμπ των εργένηδων και να οδηγήσει στην εκκλησία την επί έξι χρόνια σύντροφό του.

Οπως εξομολογήθηκε λίγες ώρες πριν στην «Espresso» ο 33χρονος ο ανιψιός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου, οργάνωνε επί μια εβδομάδα τη ρομαντική βραδιά και είχε πολύ άγχος. «Σκεφτόμουν μήπως δεν πάει κάτι καλά. Τα είχα όλα σχεδιάσει με χαρτί και μολύβι» λέει με ενθουσιασμό. Αν τελικά η Μαρία Πανουσάκη είπε χθες βράδυ το πολυπόθητο «ναι», τότε ο γάμος τους -όπως λέει ο ίδιος- θα προγραμματιστεί για του χρόνου το καλοκαίρι.

Ο Χάρης και η 24χρονη προπονήτρια κολύμβησης για παιδιά Μαρία γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια: «Ημασταν και οι δύο αθλητές πόλο στον αθλητικό σύλλογο Χαλανδρίου Νηρέας. Μιλάμε για έρωτα με dfqwe4tw3e 2την πρώτη ματιά. Ηταν το πιο όμορφο κορίτσι που είχα συναντήσει και γρήγορα γίναμε ζευγάρι» αποκαλύπτει.

Στα έξι χρόνια σχέσης υπήρξαν μεγάλοι περίοδοι χωρισμού. «Την πρώτη φορά χωρίσαμε για δύο χρόνια, τα ξαναφτιάξαμε, μετά μείναμε χώρια για δώδεκα μήνες και τους τελευταίους τέσσερις είμαστε και πάλι μαζί, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Για τους χωρισμούς μας φέρω την απόλυτη ευθύνη, γιατί εργαζόμουν ατελείωτες ώρες στο καφέ-μπαρ που άνοιξα πριν από πέντε χρόνια στο Χαλάνδρι και δεν έμενε χρόνος για τη σχέση μας» αναφέρει ο νεαρός επιχειρηματίας.

Το Life all day bar εκτός από στέκι νεολαίας είναι και το καφέ όπου συχνάζει ο θείος του Γεράσιμος Γιακουμάτος. «Είναι αδελφός του πατέρα μου. Ερχεται όποτε έχει ελεύθερο χρόνο, δηλαδή μια φορά στις τόσες. Εχει γνωρίσει τη μέλλουσα σύζυγό μου και τη συμπαθεί ιδιαίτερα» τονίζει.

Τηλεοπτικές συμμετοχές

dfqwe4tw3e 3Ο Χάρης, που έχει εργαστεί και ως μοντέλο -και συνεχίζει μέχρι σήμερα-, άρχισε την τηλεοπτική καριέρα του στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά, στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Καλώς τους».

Κατόπιν έπαιξε σε τηλεοπτικές σειρές όπως «Η ώρα η καλή», αλλά και το «Φίλα το βάτραχό σου», με πιο πρόσφατες τις εμφανίσεις του στις «Τρίχες» του ΑΝΤ1 και στο σίριαλ του Alpha «Το σόι σου». Η ομορφιά του έχει περάσει τα σύνορα, αφού πριν από λίγες ημέρες επιλέχθηκε ανάμεσα σε δεκάδες πρόσωπα να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στη διαφημιστική τηλεοπτική καμπάνια μεγάλης τουρκικής τράπεζας.

Δήμητρα Δάρδα 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...