Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ • Σκάει βόμβα για την Αννυ!

Ο… Νικολάι ζει! Απάντησε γραπτώς στο ερωτηματολόγιο της ανακρίτριας
Η ΚΗΛΙΔΑ ■ Το μείγμα γενετικού υλικού θα ρίξει φως στη σκοτεινή υπόθεση

ew34tr 3Νέα στοιχεία-φωτιά, που αποκαλύπτουν την παρουσία και τρίτου άνδρα στο διαμέρισμα του τρόμου στη Μιχαήλ Βόδα, όπου άφησε την τελευταία της πνοή η 4χρονη Αννυ τη Μεγάλη Παρασκευή, φέρνουν στο φως τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για το γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στο υπόγειο-σφαγείο!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Οπως αποκαλύπτει η «Espresso», αναμένεται να σκάσει «βόμβα» για τη συγκλονιστική υπόθεση, καθώς τα στοιχεία από τις έρευνες των εργαστηρίων δίνουν νέα τροπή στο θρίλερ της δολοφονίας και του τεμαχισμού του πτώματος της μικρούλας. Στην ειδεχθή υπόθεση εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο, άγνωστο ως σήμερα στις Aρχές! Το DNA του άγνωστου άνδρα βρέθηκε δίπλα στο στρώμα όπου κοιμόταν το κοριτσάκι και συγκεκριμένα στο σοβατεπί του τοίχου.

Φως στην υπόθεση

Η κηλίδα που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση εμπεριείχε το γενετικό υλικό τριών ατόμων: της Αννυ, του Νικολάι ή Νίκι (φίλου του πατέρα-Χάνιμπαλ) αλλά και ενός ακόμα αγνώστου! Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο συμπέρασμα της εργαστηριακής εξέτασης: «Στο εν λόγω γενετικό μείγμα εμπεριέχονται οι γενετικοί τύποι της Αννυ Μπορίσοβα, του Νασίφ Αχμέντοφ (σ.σ.: Νικολάι) και άγνωστου άνδρα».

Την ίδια ώρα από τα ευρήματα που εξετάστηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκύπτουν σαφείς ενδείξεις για την παρουσία του Νικολάι στο διαμέρισμα την επίμαχη ημέρα. Το γενετικό υλικό του εντοπίστηκε σε αντικείμενα που φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκαν για τον διαμελισμό της σορού του 4χρονου κοριτσιού, ενώ το DNA του 27χρονου κατηγορούμενου παιδοκτόνου Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ ή Σάββα εντοπίστηκε σε ένα μαχαίρι της κουζίνας και σε δεκάδες άλλα σημεία του σπιτιού.

Παράλληλα τα εργαστηριακά αποτελέσματα επιβεβαίωσαν την οδυνηρή αρχική εκτίμηση, πως οι αμέτρητες κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν σε όλους σχεδόν τους χώρους του υπόγειου σπιτιού ανήκουν στο 4χρονο αγγελούδι. Μεταξύ άλλων, αίμα της Αννυ βρέθηκε στο μαξιλάρι, στο πάπλωμα, στην κουβέρτα, στο σεντόνι και στο στρώμα της, ενώ διάσπαρτες κηλίδες υπήρχαν στον χώρο του χολ (πλακάκια, τοίχοι, κομοδίνο κ.ά.), στο μπάνιο, στο δάπεδο της κουζίνας, σε παντόφλες αλλά και σε πόμολα – ενδεχομένως από τα ματωμένα χέρια των εμπλεκομένων στον τεμαχισμό της!

Ωστόσο τα δείγματα ιστών που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από το διαμέρισμα δεν οδήγησαν σε ασφαλές συμπέρασμα για την ταυτοποίηση ατόμου, καθώς δεν κατέστη δυνατός ο προσδιορισμός του γενετικού τύπου. «Εφόσον τα στοιχεία των εγκληματολογικών εργαστηρίων είναι ακριβή, οριστικοποιείται η εμπλοκή του Νασίφ Αχμεντόφ και θα ζητήσουμε την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του».

ew34tr 1
Η εμπλοκή του προκύπτει από την παρουσία του στον συγκεκριμένο χώρο την ημέρα του θανάτου της Αννυ, διότι αποτελεί τουλάχιστον ψυχική συνέργεια σε ό,τι συνέβη στο σπίτι» είπε μιλώντας στην «Espresso» ο Σταύρος Γεωργίου, συνήγορος της 25χρονης μητέρας του κοριτσιού Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα. «Επί τη βάσει αυτών των ευρημάτων, ενισχύονται οι ισχυρισμοί του φερόμενου ως παιδοκτόνου, ωστόσο υπάρχουν ακόμη πολλές πτυχές της υπόθεσης που πρέπει να διερευνηθούν» σημείωσε ο Παναγιώτης Χρυσικάκης, συνήγορος του Σάββα, ew34tr 4προσθέτοντας πως «οι πτυχές αυτές δεν κρίνεται σκόπιμο τη δεδομένη στιγμή να αναλυθούν δημοσίως». Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος αρνείται επίμονα τη δολοφονία της κόρης του.

Ο Νικολάι ζει (!) και απάντησε γραπτώς στο ερωτηματολόγιο της ανακρίτριας

Να λύσει τη σιωπή του αποφάσισε ο Βούλγαρος Νίκι, πρόσωπο-κλειδί στη συγκλονιστική υπόθεση της μικρής Αννυ! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», o φίλος του 27χρονου φερόμενου ως παιδοκτόνου απάντησε γραπτώς στο ερωτηματολόγιο που τού είχε αποστείλει στη Βουλγαρία η 22η ανακρίτρια. Ο επί τρεις μήνες εξαφανισμένος Νικολάι ή «Νίκι» (κατά κόσμον Νασίφ Αχμέντοφ) απάντησε σε καίριες ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού. Οι απαντήσεις που έδωσε βρίσκονται ήδη για μετάφραση από τα βουλγαρικά στα ελληνικά στη Μεταφραστική Υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών και αναμένεται από μέρα σε μέρα να φτάσουν στα χέρια της ανακρίτριας.

Ο Νικολάι, σύμφωνα με τους προφυλακισμένους γονείς της άτυχης μικρούλας, Σάββα και Δημητρίνα, φέρεται ότι ήταν παρών στο υπόγειο-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα, ενώ και είχε κομβικό ρόλο στην εξαφάνιση του πτώματος του κοριτσιού. Ηταν ο μάρτυρας που αρχικά ξετύλιξε το κουβάρι της ειδεχθούς υπόθεσης. Προανακριτικά είχε καταθέσει στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, παρουσία των Αρχών της πατρίδας του, πως ο πατέρας της Αννυ τού εκμυστηρεύτηκε ότι είχε δολοφονήσει το άτυχο κοριτσάκι! Στην πορεία όμως, αν και κλήθηκε από τις ελληνικές Αρχές να καταθέσει, επέλεξε να τηρήσει σιγήν ιχθύος.

Οχι μόνο ήταν ασυνεπής στο προκαθορισμένο για τις 2 Ιουνίου ραντεβού του με την ανακρίτρια, αλλά δεν απάντησε καν στο ερωτηματολόγιο που του εστάλη, παρότι παρέλαβε τη σχετική κλήση από τις βουλγαρικές εισαγγελικές Αρχές. Πριν από περίπου δέκα ημέρες και λόγω της εξαφάνισής του, φούντωσαν οι φήμες ότι ήταν νεκρός.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...