Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

ΔΟΞΕΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ • Ο Ρώσος «Ωνάσης» παντρεύει την κόρη του

Η Εκατερίνα θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Χούαν, 47 χρόνια έπειτα από τη μυθική τελετή του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τζάκι Κένεντι

Η Εκατερίνα θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Χούαν, 47 χρόνια έπειτα από τη μυθική τελετή του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τζάκι Κένεντι

Στιγμές δόξας θα ζήσει μεθαύριο ο άλλοτε παράδεισος του Αριστοτέλη Ωνάση, καθώς ο Ρώσος κροίσος, νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ετοιμάζεται να… ανοίξει σαμπάνιες και να δώσει το σύνθημα να αρχίσουν τα όργανα στο γλέντι του γάμου της κόρης του Εκατερίνα!

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ,
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Το νησί του μυστηρίου θα γυρίσει 47 χρόνια πίσω! Η 26χρονη κόρη του Ρώσου «Ωνάση» θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ουρουγουανό επιχειρηματία Χουάν Σαρτόρι, στις 21 Οκτωβρίου, μία μέρα μετά την επέτειο του γάμου του Ελληνα κροίσου με την Τζάκι Κένεντι! Εδώ και μήνες η Εκατερίνα είχε αναλάβει τις προετοιμασίες του λαμπερού γάμου της και πηγαινοερχόταν συχνά στον Σκορπιό, για να επιβλέπει τις εργασίες ανακαίνισης στο νησί και το σκηνικό της γαμήλιας τελετής και της δεξίωσης. Το μυστικό φύλαξαν καλά τα πρόσωπα της οικογένειάς της, οι στενοί συνεργάτες της αλλά και οι ντόπιοι που ανέλαβαν τις εργασίες στο νησί, με αποτέλεσμα ουδείς να γνωρίζει για τις χαρές της οικογένειας.

Αποκάλυψη

Η είδηση άλλωστε ήρθε από την Κάτια (όπως τη φωνάζουν). «Είμαι ευτυχισμένη που θα τελέσω τον γάμο μου στον Σκορπιό την Τετάρτη» αποκάλυψε και διευκρίνισε: «Στη σεμνή τελετή θα δώσουν το “παρών” η οικογένειά μας και οι στενότεροι φίλοι μας. Μέσα από το μεγάλο αυτό γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου. Επιθυμώ να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Λευκάδας».

Εξάλλου, η οικογένεια με τη συναίνεση του Λιμενικού έχει καταφέρει να κρατήσει την… ιδιωτική πλευρά του νησιού μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, απαγορεύοντας ήδη από την άνοιξη διελεύσεις σκαφών μεταξύ Σκορπιού και Σκορπιδίου, με το πρόστιμο να αγγίζει τα 1.500 ευρώ! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Εκατερίνα και ο υπερτυχερός γαμπρός έχουν αποφασίσει η γαμήλια τελετή να έχει άρωμα «Ωνάση – Τζάκι»! Θα πραγματοποιηθεί στο «ιερό» σημείο του Σκορπιού, στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγίτσας, δίπλα από τους τάφους της οικογένειας Ωνάση, ενώ το γλέντι πιθανότατα θα ντύσουν μουσικά μπουζούκια και μπαλαλάικες!

Αν ακολουθηθεί το «πρωτόκολλο» του γάμου Ωνάση – Τζάκι, η δεξίωση θα πρέπει να γίνει στη θαλαμηγό «Anna», όπως είχε γίνει και πριν από 47 χρόνια στη θρυλική «Χριστίνα». Ομως, το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί στη ροζ βίλα, οι πόρτες της οποίας θα ανοίξουν για πρώτη φορά μεθαύριο! Η 26χρονη προσανατολίζεται σε ξενάγηση των εκλεκτών καλεσμένων της στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο, ενώ αύριο αναμένονται στο νησί οι άνθρωποι του Ριμπολόβλεφ για τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τα γκουρμέ φαγητά και τον ρομαντικό στολισμό.

Πρωτοποριακή αισθητική

Μπορεί το 2005 η Αθηνά, μοναδική εγγονή του Αριστοτέλη, να παντρεύτηκε τον Αλβάρο ντε Μιράντα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, κλείνοντας τις πόρτες στο παρελθόν, ωστόσο η Κάτια φαίνεται ότι γεφυρώνει το χθες με το σήμερα. Αυτό ενισχύει και το γεγονός ότι το νησί εξακολουθεί να διατηρεί την τότε πρωτοποριακή αισθητική του, ενώ ένας από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους της ροζ βίλας έχει μετατραπεί σε μίνι μουσείο, με ανέκδοτες φωτογραφίες και σπάνια αντικείμενα της θρυλικής οικογένειας.

Επιτυχημένος επιχειρηματίας στα 34 του ο Σαρτόρι

Μπορεί ως σήμερα να έχει φωτογραφηθεί ελάχιστες φορές στο πλευρό της μέλλουσας συζύγου του, ωστόσο, ο Χουάν (Χοσέ) Σαρτόρι θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες καθώς στα 34 χρόνια του είναι ιδρυτής και πρόεδρος της Union Group (UG), μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην ενέργεια, στα ορυκτά και πετρέλαια και στο real estate. Γεννήθηκε στο Μοντεβίδεο της Ουρουγουάης και αμέσως μετακόμισε στο Παρίσι με τη μητέρα και την αδελφή του, ενώ πέρασε την εφηβεία του στην Ελβετία, όπου σπούδασε στο HEC (Hautes Etudes Commerciales), διανύοντας τα τελευταία έτη στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, από όπου αποφοίτησε το 2002 με πτυχίο σε επιχειρήσεις και οικονομικά. Επέστρεψε στην Ελβετία και στα 22 του ξεκίνησε την καριέρα του ως επιχειρηματίας ιδρύοντας τη Union Group, αρχικά με έδρα τη Γενεύη. Εως το 2008 η εταιρία εξελίχθηκε γρήγορα αποκομίζοντας τεράστια κέρδη και με την επωνυμία της να αναπτύσσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της σε Ουρουγουάη, Περού και Κολομβία.

24.10.2015 espresso weekend

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...