Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Μπορεί να λείπω, δώσε του εσύ τα λεφτά»

Λες και το ήξερε ο Παντελής Παντελίδης ότι δεν θα επιστρέψει ξανά στο καμαρίνι του και φρόντισε να αφήσει όσα λεφτά είχε πάνω του εκείνο το απόγευμα…

«Επειδή εγώ μπορεί να λείπω, δώσε αυτά τα χρήματα στον άστεγο που θα έρθει». Λες και το ήξερε ο Παντελής Παντελίδης ότι δεν θα επιστρέψει ξανά στο καμαρίνι του και φρόντισε να αφήσει όσα λεφτά είχε πάνω του εκείνο το απόγευμα Τετάρτης σε έναν Πειραιώτη, ο οποίος βρισκόταν σε οικονομική ανάγκη. Εναν άστεγο άντρα, που στήριζε την τελευταία του ελπίδα στο «καλό παιδί», όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της «Espesso».

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ 

Αυτή ήταν η τελευταία εκκρεμότητα του Παντελή Παντελίδη, όπως παραδέχεται ο στενός συνεργάτης του Γιάννης Ζακάκης, ένας από τους πιο έμπιστους και εχέμυθους συνεργάτες του, που φρόντιζε το καμαρίνι και είχε την «τελευταία ματιά» στην εμφάνιση του τραγουδιστή, προτού εκείνος ανέβει στην πίστα. Είναι ένας από τους λίγους φίλους του τραγουδιστή που γνώριζαν και την άλλη πλευρά του, αυτή του φιλάνθρωπου, του πονόψυχου και του ανοιχτοχέρη, που βοηθούσε οικονομικά, χωρίς δεύτερη σκέψη, όποιον του χτυπούσε την πόρτα. Και ήταν δεκάδες οι περιπτώσεις, με πιο πρόσφατη εκείνην ενός απόρου από τον Πειραιά, που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης άφησε ένα γράμμα στο νυχτερινό κέντρο Teatro με παραλήπτη τον Παντελή. Στην επιστολή του, που μετρούσε αρκετές σελίδες, ο άστεγος άντρας περιέγραφε το δράμα που ζούσε.

Εκείνος που το παρέλαβε πρώτος, το άνοιξε και το διάβασε ήταν ο Γιάννης Ζακάκης. Συγκλονίστηκε από τα γραφόμενα του αποστολέα, τον οποίο η οικονομική κρίση «πέταξε» στα παγκάκια του λιμανιού, έχοντας προηγουμένως χάσει τα πάντα. Δεν περίμενε ούτε λεπτό.

Χωρίς δεύτερη σκέψη

Ενημέρωσε αμέσως τον Παντελίδη κι εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη έβαλε το χέρι στο τσέπη, μέτρησε τα χρήματά του και ζήτησε από τον βοηθό του να επικοινωνήσει με τον αποστολέα. «Μίλησα με τον άγνωστο άντρα στο τηλέφωνο, σε ένα κινητό, τον αριθμό του οποίου είχε σημειώσει στο γράμμα, ζητώντας του να περάσει από μαγαζί την ίδια κιόλας ημέρα. Δέχτηκε, αλλά δεν ήρθε. Περασμένα ξημερώματα πια, ο τραγουδιστής μού έβαλε στο χέρι τα χρήματα λέγοντάς μου: “Επειδή εγώ μπορεί να λείπω, δώσε του εσύ τα χρήματα”‘» θυμάται ο Γιάννης Ζακάκης. Λίγες ώρες μετά, συνέβη το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα, που είχε ως συνέπεια τον αναπάντεχο θάνατο του λαϊκού ερμηνευτή, φέρνοντας τα πάνω κάτω. Ωστόσο ο συνεργάτης του δεν έχει ξεχάσει την υπόσχεσή του να βρει και να δώσει τα χρήματα στον άστεγο. «Το γράμμα είναι ακόμα στο καμαρίνι. Πρέπει να το βρω και να επικοινωνήσω πάλι με τον αποστολέα του για να εκπληρώσω την τελευταία επιθυμία του Παντελή» λέει συγκλονισμένος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...