Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

NOOR ONE • «Κουμάντο σε όλα ο Κοτσώνης»

Η ιδιοκτήτρια του ναρκόπλοιου Κωνσταντίνα Αλεξανδρή «καίει» τον επιχειρηματία (και άλλοτε φίλο της) κατηγορώντας τον ως «ψεύτη»

Με βόμβες για τον επιχειρηματία Αιμίλιο Κοτσώνη, κατηγορούμενο για την υπόθεση του «Noor 1» και τη μεταφορά του φορτίο-μαμούθ δύο τόνων ηρωίνης, ξεκίνησε την απολογία της η άλλοτε στενή φίλη του και ιδιοκτήτρια του πλοίου Κωνσταντίνα Αλεξανδρή. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας ουσιαστικά έκανε κουμάντο σε όλα.

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Η Κωνσταντίνα Αλεξανδρή είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο Αιμίλιος Κοτσώνης ήταν αφανής συνεταίρος του συζύγου της Παντελή Καλαφάτη, μεσολάβησε στον «κάπτεν Τζωρτζ» Γιώργο Μπουρδούβαλη, ώστε να ναυλώσει το δεξαμενόπλοιο, και γνώριζε τα πάντα για την πορεία του πλοίου. Παράλληλα, τον κατηγόρησε ως «ψεύτη», λέγοντας ότι η ίδια βρίσκεται εκεί «μόνο για την αλήθεια»! Οπως εξήγησε, με τον επιχειρηματία είχαν οικογενειακή σχέση, καθώς τα παιδιά τους έκαναν στενή παρέα.

«Μια μέρα ήρθε σπίτι μας και μας μίλησε για μια καλή δουλειά με τον εφοπλιστή Μάκη Γιαννουσάκη, που είχε άκρες παντού με πετρέλαια» σημείωσε, προσθέτοντας ότι ο Κοτσώνης έστειλε τον σύζυγό της να βρει τον Γιαννουσάκη στο Ντουμπάι, για να τον χρηματοδοτήσει στην αγορά και μεταπώληση πετρελαίου. Την καθησύχασε, όπως είπε, ότι ο ίδιος θα επόπτευε όλες τις εργασίες.

«Ο άντρας μου έδωσε στον Γιαννουσάκη 150.000 δολάρια για να εμπορεύεται πετρέλαιο με το “Noor 1”. Ομως, τα χρήματα ήταν λίγα και δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τον Γιαννουσάκη λόγω του κακού χαρακτήρα του. Τότε ο Κοτσώνης πρότεινε στον σύζυγό μου να δώσουν τα χρήματα που χρώσταγε ο Γιαννουσάκης στον Φάρο (σ.σ: πρώην ιδιοκτήτη του “Noor 1”), για να πάρουν αυτοί το πλοίο» ανέφερε η κατηγορουμένη, συμπληρώνοντας πως ό,τι ήθελε να μάθει για το πλοίο το μάθαινε από τον Κοτσώνη, παρότι εκείνος δεν ήθελε να φαίνεται πουθενά το όνομά του.

«Είχαμε μεγάλα προβλήματα, γιατί τα ναύλα δεν πήγαιναν καλά όσο τα διαχειριζόταν ο Γιαννουσάκης. Τότε ο Κοτσώνης πρότεινε να κάνουμε δουλειά με τον Μπουρδούβαλη» τόνισε, ενώ σε άλλο σημείο ισχυρίστηκε ότι έμαθε από τον Κοτσώνη ότι το πλοίο έρχεται στην Ελλάδα. Τότε η εισαγγελέας τής επισήμανε ότι ο επιχειρηματίας έχει ισχυριστεί ότι συνέβη το αντίθετο!

Αποφυλάκιση

Οπως είπε εμφανώς ταραγμένη, όταν αποφυλακίστηκε, βρήκε τη ζωή της διαλυμένη. Ετσι, άρχισε να ψάχνει τα πάντα και να διαβάζει τη δικογραφία λέξη-λέξη: «Εγινα ντετέκτιβ και τότε διαπίστωσα ανήκουστα ψέματα». Η ίδια σημείωσε ότι το μεγαλύτερο σοκ για εκείνη ήταν ότι ο Αιμίλιος Κοτσώνης είχε πει ψέματα στην κατάθεσή του. 4edqwef 1Οταν η εισαγγελέας τη ρώτησε τι εννοούσε λέγοντας σε μία από τις απολογίες της ότι αυτή και ο σύζυγός της είναι θύματα μιας πλεκτάνης που οργανώθηκε από άτομα της εμπιστοσύνης τους, έπειτα από πίεση απάντησε: «Εννοούσα τον Κοτσώνη. Δεν του καταλόγισα ότι είναι ένοχος, αλλά δεν μας βοήθησε. Γιατί δεν σηκώθηκε να πάει στο Ντουμπάι να πάρει το ναυλοσύμφωνο; Ο Κοτσώνης μάς έλεγε να μην αναφέρουμε το όνομά του και θα μας αποφυλακίσει. Θα πω την αλήθεια. Εχω θυμό, έχω οργή».

«Ο κάπτεν Τζωρτζ ήταν θεός στο Ντουμπάι» 

Στη θέση εξουσίας που φέρεται ότι είχε στο Ντουμπάι ο ναυλομεσίτης Γιώργος Μπουρδούβαλης (φωτό), γνωστός ως «κάπτεν Τζωρτζ», αναφέρθηκε στην απολογία της η Κωνσταντίνα Αλεξανδρή. Η κατηγορουμένη ανέφερε ότι ο 64χρονος ήταν κάτι σαν «θεός» στο εμιράτο! Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο επιχειρηματίας Αιμίλιος Κοτσώνης ήταν ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τον σύζυγό της με τον Μπουρδούβαλη. «Πώς μπορούσε να πλησιάσει τον θεό; Γιατί ο Μπουρδούβαλης ήταν θεός στο Ντουμπάι» τόνισε η πλοιοκτήτρια και επανέλαβε τον ισχυρισμό της ότι δέχθηκε απειλές μέσα στη φυλακή από τον 64χρονο: «Οταν τον είδα μου είπε: “Αν δεν αλλάξει κατάθεση ο άντρας σου, θα σας καταστρέψω. Θα σας κλείσω για πάντα μέσα”».


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...