Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Ο Γιώργος Σαμπάνης • CABARET ROMEO

Αν και φτάσαμε αισίως στα μέσα του Ιουνίου και το καλοκαίρι έχει πάρει φωτιά, οι εκπλήξεις δεν σταματούν στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας. Το Cabaret Romeo πιστό στο ραντεβού του και φέτος έρχεται με ένα σχήμα φωτιά που θα ξεσηκώσει το αθηναϊκό κοινό για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.  Ο Γιώργος Σαμπάνης θα ηγηθεί σε ένα άκρως νεανικό σχήμα,έχοντας στο πλευρό του την Τάμτα και τη Demy. Ο Γιώργος Σαμπάνης και το Cabaret Romeo έκαναν αλλαγή στα πλάνα τους αφού αρχικά ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο Ακρωτήρι ενώ το γνωστό παραλιακό κέντρο είχε κάνει γνωστό ότι στη σκηνή του θα βρίσκεται η Καίτη Γαρμπή. Οι εμφανίσεις της τραγουδίστριας αναβλήθηκαν για τέλος καλοκαιριού και έτσι έπρεπε άμεσα να βρεθεί ένα μεγάλο όνομα που θα ηγηθεί και θα δώσει στο κέντρο μια ακόμη μεγάλη επιτυχία.

Ο Γιώργος Σαμπάνης επιστρατεύτηκε και μαζί με Τάμτα και Demy θα αποτελέσουν ένα αχτύπητο τρίο στο άκρως ανταγωνιστικό καλοκαίρι της παραλιακής. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, και φυσικά από την πρώτη κιόλας στιγμή της ανακοίνωσης οι θαυμαστές των τριών καλλιτεχνών ανυπομονούν για τη μοναδική αυτή συνύπαρξη. Σαμπάνης Τάμτα συνεχίζουν αυτή τη  δοκιμασμένη συνταγή που εδώ και καιρό τους έχει οδηγήσει στην ξέφρενη αυτή επιτυχία, ενώ η Demy έρχεται να μπει δυναμικά στο σχήμα αυτό και να δείξει τη χημεία της με τους άλλους δύο καλλιτέχνες. Αναμφίβολα, ένα από τα πιο καυτά σχήματα της παραλιακής για το καλοκαίρι 2016, που πολύ δύσκολα θα κατορθώσει κάποιος να ανταγωνιστεί. Όλα είναι πλέον έτοιμα και το μόνο που όλοι περιμένουμε είναι η μεγάλη βραδιά της πρεμιέρας!

CABARET ROMEO • ΣΑΜΠΑΝΗΣ 2016

Ο Γιώργος Σαμπάνης τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Έχοντας φτιάξει μεγάλες επιτυχίες τόσο για τον εαυτό του όσο και για άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη όπου κι αν εμφανιστεί αφου κάθε φορά οι θαυμαστές του κατακλύζουν τα κέντρα που τραγουδά. Το Acro όπου είναι το μόνιμο  χειμερινό στέκι του τα τελευταία χρόνια,έχει αναδειχθεί σε ένα απο τα πιο σημαντικά νυχτερινά κέντρα της νυχτερινής Αθήνας και αυτό είναι ένας ακόμη λόγος που οι μετοχές του τραγουδιστή έχουν εκτοξευθεί στα ύψη και οι επιχειρηματίες κάνουν ουρά για να τον έχουν στη σκηνή των μαγαζιών τους. Το φετινό καλοκαίρι και μετά το ναυάγιο με τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο Ακρωτήρι, ο Γιώργος Σαμπάνης θα εμφανιστεί τελικά στη παραλιακή αλλα στο Cabaret Romeo μαζί με την Τάμτα και την Demy.

ΤΑΜΤΑ • CABARET ROMEO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Η πρώτη γνωριμία του κοινού με την Τάμτα έγινε μέσω του reality “Super Idol” όπου και έφτασε μέχρι τον τελικό. Η επιτυχία δεν περιορίστηκε εκεί αφού η συνέχεια ήταν ανάλογη. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει τρεις δίσκους  και τρία cd singles. Έχει γίνει μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της νεολαίας. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως ο Αντώνης Ρέμος,ο Γιώργος Νταλάρας,ο Νίκος Βέρτης,η Πέγκυ Ζήνα και πάρα πολλοί ακόμα. Τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον ιδανικό συνεργάτη στο πρόσωπο του Γιώργου Σαμπάνη και οι δυο τους εμφανίζονται στο Acro και κυριολεκτικά σπάνε ταμεία αφού κάθε χρόνο τερματίζουν στις πρώτες θέσεις προτίμησης του κοινού. Αυτό το καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να λείπει απο το πλευρο του τραγουδιστή στο νέο του στέκι. Στο Cabaret Romeo λοιπόν θα βρίσκεται και η Τάμτα μαζί με Γιώργο Σαμπάνη και Ταμτα στον απόλυτο προορισμό διασκέδασης του καλοκαιριού.

DEMY  • CABARET ROMEO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Η Demy είναι αυτή στιγμή η πιο φρέσκια παρουσία στο χώρο του τραγουδιού και έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα του κοινού με τη μικρή μέχρι τώρα παρουσία της στο χώρο. Η αρχή έγινε το 2012 με την πρώτη της εμφάνιση στο τραγούδι του Μηδενιστή “Ζωγραφιά” και η επιτυχία ήταν ανεπανάληπτη. Αμέσως έγινε περιζήτητη και οι συνεργασίες έρχονταν η μια μετά την άλλη. Αυτό το καλοκαίρι θα προσθέσει ακόμη μια σημαντική συνεργασία στο βιογραφικό της αφού θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη και της Τάμτα στο Cabaret Romeo σε μια συνεργασία έκπληξη.

CABARET ROMEO • ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Πριν απο δύο χρόνια το Cabaret Romeo εμφανίστηκε στον καλοκαιρινό χάρτη της διασκέδασης παίρνοντας τη θέση του νυχτερινού κέντρου Romeo στην παραλιακή. Από την αρχή έδειξε πως ήρθε για να μείνει και να πρωταγωνιστήσει στο χώρο της διασκέδασης κάνοντας σπουδαίες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα να περνούν από τη πίστα του. Ελλη Κοκκίνου, Onirama, Νίνο, Στέλιος Ρόκκος και πολλοί ακόμα το έχουν αναδείξει σε ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα της πρωτεύουσας. Και αυτό το καλοκαίρι μια μεγάλη συνεργασία για το Cabaret Romeo είναι γεγονός. Ενώ αρχικά ετοιμαζόταν να φιλοξενήσει στη σκηνή του την Καίτη Γαρμπή,τελευταία στιγμή τα πράγματα άλλαξαν και ο Γιώργος Σαμπάνης θα είναι αυτός που θα υποδέχεται το Αθηναϊκό κοινό μαζί με την Τάμτα και την Demy σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις. Αυτό το καλοκαίρι ο αχτύπητος συνδυασμός Cabaret Romeo Γιώργος Σαμπάνης θα είναι ο πιο καυτός της σεζόν.

sampanis cabaret romeo kalokairi 2016

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...