Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ • Ο θείος, η πόρνη και ο «νταής»

Οι μαρτυρίες για την κόλαση που έζησε η 25χρονη Ελένη στα χέρια του συγγενούς της και πατέρα (!) του παιδιού της!
«Την εξέδιδε για 10 ευρώ και την έδερνε. Ηταν κάθαρμα» 
Ο βρόμικος ρόλος του 49χρονου που κατηγορείται μαζί με την ανιψιά του για το φονικό στο Μενίδι 
Το ραντεβού θανάτου με τον πρώην εραστή της στο νεκροταφείο

Τον μακρινό θείο και πατέρα (!) του παιδιού της 25χρονης Ελένης (το οποίο γεννήθηκε στη φυλακή) «καρφώνουν» τα στοιχεία και οι μάρτυρες στην υπόθεση δολοφονίας του αποκαλούμενου «νταή του Μενιδίου». Το ραντεβού θανάτου στο νεκροταφείο Αχαρνών, το πτώμα του 33χρονου Μπάμπη, πορνεία, κατηγορίες για βιασμό και ναρκωτικά συνθέτουν το παζλ του θρίλερ που εκτυλίχθηκε το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου 2015.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθισαν χθες η άλλοτε ερωμένη του θύματος, Ελένη και ο 49χρονος θείος και εραστής της Νίκος, κατηγορούμενοι για το φονικό. Η αδελφή της Ελένης κατέθεσε για τον βρόμικο ρόλο του θείου στην υπόθεση: «Το θύμα ήταν καλό παιδί. Ο κατηγορούμενος ήταν κάθαρμα! Την εξέδιδε. Μας είχε τρομοκρατήσει».

Γλαφυρός στην περιγραφή της συμπεριφοράς του κατηγορουμένου ήταν και ο σύντροφος της αδελφής της Ελένης. «Χούφτωνε τη γυναίκα μου μπροστά μου. Κι εμένα είχε χουφτώσει! Εχει ανιψιό αστυνομικό, είχε ψάξει για εμένα. Η Ελένη έπαιρνε ναρκωτικά από τον Νίκο» είπε.

Είχαν διαφορές

Ο θείος του θύματος αρνήθηκε ότι ο ανιψιός του ήταν ο «νταής» της περιοχής: «Η Ελένη εκδιδόταν, αλλά όχι από τον Μπάμπη. Την έχω δει στο σπίτι του με άλλους μαζί. Ο Μπάμπης ήταν πονόψυχος. Είχε καλή συμπεριφορά σε όλα τα κορίτσια». Ο μάρτυρας εξήγησε πως ο ανιψιός του και ο κατηγορούμενος σύντροφος της Ελένης είχαν διαφορές: «Ο κατηγορούμενος ήρθε στη δουλειά μου και μου είπε ότι ο Μπάμπης βίασε την Ελένη. Μου είπε ότι είναι θείος της. Οι διαθέσεις του ήταν απειλητικές, αυτό κατάλαβα. Αρχισε και απειλούσε. Εγώ ειδοποίησα τον Μπάμπη και μου είπε: “Θείε, λέει βλακείες”. Ο Μπάμπης είχε φιλικές σχέσεις με όλα τα κορίτσια. Δεν ήταν νταβατζής. Πήγαινε σε νυχτερινό σχολείο για να πάρει απολυτήριο».

Πρώτη ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα η μητέρα του 33χρονου και ήταν καταπέλτης. «Για τον θάνατο του παιδιού μου φταίνε αυτοί οι δύο. Του την είχαν στημένη. Να σαπίσουν στη φυλακή!» είπε. Κατά τη διάρκεια της δίκης, όταν οι μάρτυρες αναιρούσαν ο ένας μετά τον άλλον όσα είχαν καταθέσει οι προηγούμενοι, ότι ο γιος της εξωθούσε την Ελένη στην πορνεία, εκείνη μονολογούσε: «Για καμαρώστε τους. Καθάρματα! Βγήκαν στα κανάλια, μας ξεφτίλισαν και τώρα τα αρνούνται όλα».

«Πρέπει να τη βαρούσε»

Ανίδεος για όσα διαδραματίζονταν μέσα στο σπίτι του εμφανίστηκε ο πατέρας της μικροκαμωμένης 25χρονης: «Η Ελένη είχε σχέση για ενα διάστημα με τον Μπάμπη. Τα τσούγκρισαν και χώρισαν. Πρέπει να τη βαρούσε, δεν ξέρω κιόλας, γιατί εγώ δούλευα στον δήμο! Μετά, πιστεύω, τα είχε με τον Νίκο, τον κατηγορούμενο. Σε εμένα έλεγε ότι την προστάτευε, αλλα την έβαζε κι έκανε βίζιτες! Την ειχε δει ένας φίλος μου. Οταν το έμαθα, του το είπα κι εκείνος μου είπε ότι την προστατεύει. Αλλά δεν τον πίστευα. Η κόρη μου έμπλεξε με τα ναρκωτικά από τη Σία τη φίλη της, η οποία στο παρελθόν τα είχε με τον Μπάμπη. Αυτός πάντως ερχόταν σπάνια στο σπίτι μας, αλλά η κόρη μου είχε δέσιμο μαζί του».

Διαφορετικές απαντήσεις έδωσε ο πατέρας της κατηγορουμένης και για τις καταγγελίες ότι το θύμα είχε βιάσει τις τρεις κόρες του! Αρχικά είπε ότι αυτά τα έμαθε μετά τον θάνατο του Μπάμπη, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε ένα μίνι οικογενειακό συμβούλιο που είχε ως κατάληξη να μιλήσει ο ίδιος στον 33χρονο.
«Η Ελένη μού είπε τι έγινε, αλλά η γυναίκα μου μου είπε να μην κάνω τίποτα, γιατί αυτός είναι κακός άνθρωπος και θα μας κάνει κακό. Μετά ήρθε η άλλη μου κόρη και μου είπε ότι την πήγε σε κάτι χωράφια. Τότε πήγα και τον βρήκα και του είπα να μην ξανάρθει στο σπίτι μου»! Την τρίτη φορά που ερωτήθηκε απάντησε πως, όταν το έμαθε, το συζήτησε με τη σύζυγό του και εκείνη τον συμβούλευσε να το πει στον Νίκο (τον κατηγορούμενο) για να αναλάβει εκείνος την κατάσταση, γιατί είχαν «φιλική σχέση», όπως είπε.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα υποστήριξε: «Η κόρη μου αγαπούσε τον Μπάμπη, αλλά αυτός όλο ήθελε λεφτά. Μετά ήταν με τον Νίκο. Για ενα διάστημα συγχρόνως. Ο Νίκος την κακοποιούσε, την έδερνε και της έπαιρνε τα λεφτά. Εγώ το έμαθα μετά. Ο κατηγορούμενος και η Ελένη τσακώνονταν συνέχεια για τον Μπάμπη. Την είχε απειλήσει, της είπε ότι θα κάψει το λυόμενο. Μπήκε σπίτι μου και το έκαψε!»

Για το βράδυ της δολοφονίας ο πατέρας της κατηγορουμένης ανέφερε ότι είχε δει «στις 5 τα ξημερώματα τον Νίκο και φαινόταν ανήσυχος», ενώ επισήμανε ότι η κόρη του «πήρε πάνω της τον φόνο από φόβο».

«Την εξέδιδε για 10 ευρώ και την έδερνε»

Τρεις φορές άλλαξε την κατάθεσή της η 25χρονη Ελένη, όπως αναφέρεται στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο αποκαλύπτει η «Espresso». Η τελευταία κατάθεσή της ήταν η «φαρμακερή» για τον μακρινό θείο και εραστή της.

«Στην προανακριτική απολογία της αποδέχθηκε την κατηγορία, ισχυριζόμενη ότι επιτέθηκε στο θύμα, διότι εκείνος την πίεζε να συνευρεθεί με πελάτη. (…) Κατά την απολογία της στην 4η ανακρίτρια αρνήθηκε την κατηγορία, ισχυριζόμενη ότι την ανθρωποκτονία τέλεσε άγνωστο άτομο, αλβανικής υπηκοότητας. (…) Ακολούθως, στη συμπληρωματική απολογία της ισχυρίστηκε ότι την ανθρωποκτονία τέλεσε ο δεύτερος κατηγορούμενος, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση και ο οποίος της κανόνιζε ερωτικές συναντήσεις με υποψήφιους πελάτες και της αποσπούσε χρηματικά ποσά από τα εισοδήματα που αποκτούσε από την πορνική της δραστηριότητα, αλλά δεν τον κατονόμασε από την αρχή, γιατί την απειλούσε» αναφέρεται στο βούλευμα.

Για το «μεροκάματο» 10-20 ευρώ φαίνεται πως «φούντωσε» η διαμάχη μεταξύ του 33χρονου Μπάμπη και του θείου-συντρόφου της Ελένης, σύμφωνα με όσα περιγράφονται λεπτομερώς. Η Ελένη εμφανίζεται να διατηρεί από το 2012 σχέση με τον Μπάμπη, ενώ «βιοποριζόταν από την εργασία της ως εκδιδόμενο πρόσωπο και μέρος των χρημάτων διέθετε στο θύμα».

Δύο χρόνια αργότερα μπήκε στη ζωή της ο Νίκος, ο οποίος «μοιραζόταν μαζί της το ποσό των 10-20 ευρώ, που λάμβανε από τη δραστηριότητα της πορνείας». Το γεγονός αυτό, κατά την κρίση των δικαστών, «χειροτέρεψε τις ήδη τεταμένες σχέσεις των δύο ανδρών, λόγω των αντικρουόμενων συμφερόντων τους».

Το μοιραίο βράδυ η Ελένη πήρε έναν σουγιά και έφυγε περίπου στις 9 το βράδυ από το σπίτι της για να συναντήσει τον Μπάμπη. Εκείνος, σύμφωνα με το βούλευμα, την πίεσε να συνευρεθεί με πελάτη, εκείνη αρνήθηκε και τότε έφτασε στο σημείο ο κατηγορούμενος: «Ακολούθησε έντονη λογομαχία μεταξύ των τριών προσώπων και πάλη μεταξύ των δύο ανδρών, κατά τη διάρκεια της οποίας οι κατηγορούμενοι του επέφεραν με αναδιπλούμενο μαχαίρι απανωτά χτυπήματα».

Δύο ώρες αργότερα η Ελένη επέστρεψε στο σπίτι της, όπου έπλυνε τα ρούχα της και κλείστηκε στο δωμάτιό της, ενώ ο Νίκος επέστρεψε στο σπίτι του. «Η κατηγορουμένη επέστρεψε έχοντας στα ρούχα της αίματα και χώματα, τα οποία έβαλε αμέσως στο πλυντήριο» αναφέρεται στο βούλευμα, το οποίο καταλήγει για τον θείο: «Η έκδηλη ερωτική αντιζηλία του κατηγορουμένου προς το θύμα είναι στοιχείο που τον τοποθετεί -μεταξύ άλλων- στον τόπο του εγκλήματος».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...