Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ • ΖΗΝΑ

Για τρίτη φορά στην καριέρα τους, Γιάννης Πλούταρχος Πέγκυ Ζήνα έρχονται να συναντηθούν στην πίστα για μία ακόμα σειρά εμφανίσεων. Ύστερα από το Lido, που τους είχε φιλοξενήσει το 1998 και το Θέα, στο οποίο εμφανίζονταν το 2013, σειρά έχει το Ποσειδώνιο. Ο Γιάννης Πλούταρχος ετοιμάζεται να επιστρέψει για ακόμα μια φορά στο αγαπημένο του στέκι, το Ποσειδώνιο, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό του μια από τις πιο αγαπημένες φίλες και συναδέλφους του. Η χημεία τους είναι δοκιμασμένη, το αποτέλεσμα εγγυημένο και το μόνο βέβαιο είναι πως όποιος βρεθεί στο Ποσειδώνιο τον φετινό χειμώνα θα ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές. Πλούταρχος Ζήνα Ποσειδώνιο θα δώσουν το πρώτο μεγάλο ραντεβού τους με το κοινό στις αρχές Οκτώβρη και έκτοτε θα μας χαρίσουν έναν ανεπανάληπτο χειμώνα διασκέδασης κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τη λεωφόρο Ποσειδώνος. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες μουσικές συναντήσεις του φετινού χειμώνα, που κανείς δεν θα πρέπει να χάσει.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Ακόμα μια σεζόν θα βρει τον Γιάννη Πλούταρχο στο αγαπημένο του στέκι. Στο μαγαζί όπου τραγουδά χωρίς διακοπή από την άνοιξη του 2015. Στο μαγαζί που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά το 2000, όταν ακόμα έκανε τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία. Το Ποσειδώνιο ήταν η πίστα που τον εμπιστεύτηκε, τον ανέδειξε και εκτόξευσε τις μετοχές του στο κόκκινο. Γιάννης Πλούταρχος Ποσειδώνιο είχαν μια κοινή πορεία πέντε ετών που διακόπηκε το 2005. Για τα επόμενα δέκα χρόνια, ο τραγουδιστής έκανε το πέρασμά του από πολλές ακόμα πίστες της πόλης, όμως δεν γινόταν να μην επιστρέψει κάποτε σε αυτή. Την άνοιξη του 2015 η μεγάλη έκπληξη έγινε και ο μεγάλος καλλιτέχνης έκανε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο Ποσειδώνιο. Η επιστροφή αυτή, όπως ήταν άλλωστε βέβαιο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αγκαλιάστηκε με πολλή αγάπη από το κοινό της πόλης. Και έκτοτε συνεχίζει χωρίς σταματημό. Τις δύο πρώτες σεζόν είδαμε τον Γιάννη Πλούταρχο μόνο του, ενώ το καλοκαίρι αυτό μοιράστηκε την πίστα με τον Μιχάλη Μενιδιάτη. Και τώρα, ο φετινός χειμώνας θα τον βρει στο πλευρό της αγαπημένης του, Πέγκυς Ζήνα. Οι δύο καλοί φίλοι και συνάδελφοι έρχονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Πάνω από είκοσι χρόνια πρωταγωνιστικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα έχει η Πέγκυ Ζήνα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή για το ταλέντο και τη φωνή της και έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού του λαϊκού τραγουδιού. Την έχουμε δει σε πολλές πίστες και στο πλευρό πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο δίδυμο διασκέδασης με τον Νίκο Μακρόπουλο. Οι δυο τους συνεργάζονται από πέρσι και πλέον βρίσκονται σε μια νέα σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη. Ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων αυτών η τραγουδίστρια θα ενώσει τις δυνάμεις της με έναν ακόμα αγαπημένο τραγουδιστή, τον Γιάννη Πλούταρχο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και άλλες φορές στο παρελθόν. Πλούταρχος Ζήνα θα αποτελέσουν και πάλι ένα δίδυμο φωτιά, που θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά στη διασκέδαση της πόλης. Η μεγάλη στιγμή της κοινής επιστροφής τους στη διασκέδαση πλησιάζει. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...