Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

LOHAN CLUB • Το νέο Club της Αθήνας

Όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη της χειμερινής περιόδου, όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση, τόσο και φουντώνουν οι προετοιμασίες αλλά και οι εμφανίσεις νέων χώρων που θα μας κρατήσουν συντροφιά τη νέα σεζόν. Ένας από αυτούς είναι το Lohan Club Athens Γκάζι που έρχεται να ταράξει το νερά της νυχτερινής Αθήνας και να δώσει τον παλμό της διασκέδασης στην καρδιά της πρωτεύουσας. Και μπορεί σαν όνομα να είναι εντελώς νέο όμως ο χώρος είναι πάρα πολύ γνωστός αφού εκεί έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να επικρατεί πανδαιμόνιο και ο κόσμος κυριολεκτικά να το κατακλύζει καθημερινά. Στην Ιερά οδό 30-32,το Lohan Club έρχεται να πάρει τη θέση του Spell club που αγαπήθηκε την περασμένη σεζόν αλλά και του πασίγνωστου Dream City που τα τελευταία χρόνια είχε αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας λόγω της μεγάλης του επιτυχίας. Στα χνάρια τους θα βαδίσει και το Lohan Club που αναμφισβήτητα έχει τις πιο γερές βάσεις για να επαναλάβει μια ακόμα τεράστια επιτυχία και το πιο πιθανό είναι το τέλος του ερχόμενου χειμώνα να το βρει μέσα στους μεγάλους νικητές της σεζόν 2016-2017.

LOHAN CLUB • 2016-2017

To πιο hot στέκι της Αθήνας για τη σεζόν 2016- 2017 θα είναι ένα και το όνομά του είναι Lohan Club. To νέο club της πρωτεύουσας έρχεται δυναμικά για ένα χειμώνα γεμάτο διασκέδαση και ωραία μουσική. Το πρώην Spell Club και Dream City αλλάζει όνομα αλλά όχι και φιλοσοφία αφού με τα εκπληκτικά parties του και τους μεγάλους dj ‘s που θα έχει για ακόμη μια χρονιά θα ξεσηκώσει το κοινό με επιτυχίες του χθες και του σήμερα. Το γνωστότερο club της Αθήνας ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του και οι λάτρεις του clubbing βρίσκονται σε στάση αναμονής για το μεγαλύτερο opening party της πόλη.

Ο εξαιρετικός εσωτερικός χώρος του μαγαζιού έχει παραμείνει ίδιος και σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση θα αποτελέσουν για άλλη μια φορά τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας που εδώ και χρόνια μετρά ο συγκεκριμένος χώρος. Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει τη φετινή χρονιά το μαγαζί δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό φυσικά όμως δεν αναμένονται ιδιαίτερα μεγάλες αλλαγές από την περασμένη σεζόν, από τη στιγμή που αποδείχτηκε οτι ο σχεδιασμός ήταν άψογος και η μουσική έδινε το έναυσμα για ξέφρενο γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ας πάρουμε λοιπόν μια γεύση από το τι συνέβαινε πέρσι και το τι περίπου μας περιμένει και τη σεζόν που ξεκινά. Κάθε Πέμπτη ο dromos fm χάριζε στο κοινό τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες, τόσο τις νέες όσο και τις παλαιότερες εκτοξεύοντας το κέφι στα ύψη. Τις Παρασκευές στο club λάμβανε χώρα ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα party της πόλης, το Addiction και ο κόσμος πραγματικά κατέκλυζε το μαγαζί. Το Σάββατο ήταν η μέρα του ανεπανάληπτου Μιχάλη Τσαουσόπουλου που με το πασίγνωστο dj set του έκανε το κοινό να παραληρεί. Τέλος, την Κυριακή η διασκέδαση χτυπούσε κόκκινο με το μεγαλύτερο party της νυχτερινής Αθήνας. Το Sex Me Up *rnb* έγινε η αγαπημένη συνήθεια του αθηναϊκού κοινού που δημιουργούσε κοσμοσυρροή στην είσοδο του γνωστού club.Σε ανάλογους ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί και αυτή τη σεζόν το Lohan Club και το μόνο σίγουρο είναι πως πολύ σύντομα θα μιλάμε και πάλι για το πιο “In” club της πρωτεύουσας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...