Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

«Game of Thrones» • Διέρρευσε το σενάριο του έβδομου κύκλου

Η διαρροή στο ίντερνετ του σεναρίου της 7ης σεζόν της σειράς-φαινόμενο «Game of Thrones»

Συναγερμός σήμανε προχθές στα social media από τη… διαρροή του σεναρίου της 7ης σεζόν του «Game of Thrones», η πρεμιέρα του οποίου αναμένεται για το ερχόμενο καλοκαίρι. Χρήστης του Reddit ανάρτησε την πλοκή ανά επεισόδιο (!) και έπειτα εξαφάνισε τα διαδικτυακά ίχνη του, φοβούμενος την… οργή της HBO, που προβάλλει τη σειρά «παγκόσμιο φαινόμενο».

Από την
Ελισσάβετ Κυρίτση

Οι πιο τολμηροί διάβασαν ήδη το σενάριο των επτά επεισοδίων και ενημερώθηκαν για το τι -πιθανόν!- να περιμένει τους ήρωες του σίριαλ, αφού κάποιοι θεώρησαν ότι μάλλον ο χρήστης με το όνομα maureencreates, βλέποντας τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από τις τοποθεσίες γυρισμάτων, έφτιαξε τη δική του… υπόθεση. Παρακαλούμε, διαβάστε τη συνέχεια με δική σας… ευθύνη, αφού περιέχονται -πιθανά, επαναλαμβάνουμε- spoilers.

r34tw4we 2

Σύμφωνα, λοιπόν, με το υποτιθέμενο αυθεντικό σενάριο, στο πρώτο επεισόδιο οι Λευκοί Οδοιπόροι κατεβαίνουν προς το Τείχος, η Σάνσα Σταρκ, στο Γουίντερφελ, μοιράζει γη στους συμμάχους άρχοντες, ενώ η Νταινέρις φτάνει στην πατρίδα της, το Ντράγκονστοουν, απ’ όπου θα οργανώσει την επίθεση στο Κινγκς Λάντινγκ. Στο τρίτο επεισόδιο, η νεαρή Ταργκάριεν συναντά τον Σνόου στο Ντράγκονστοουν, ωστόσο δεν τον παίρνει με… καλό μάτι, γνώμη που της αλλάζει ο Τίριον Λάνιστερ τελικά. Ο άτακτος χρήστης, πάντως, «αποκαλύπτει» ότι Τζον και Ντενέρις θα κάνουν σεξ μέσα στη βάρκα που θα τους μεταφέρει στον Βορρά!

r34tw4we 3

Στο τέταρτο επεισόδιο η Αρια Σταρκ φτάνει στο σπίτι της στο Γουίντερφελ, ενώ στο πέμπτο ο Τίριον συναντά ξανά τον αδελφό του, Τζέιμι Λάνιστερ, και του ζητάει να πείσει την αδελφή τους, Σέρσεϊ -, να παραδοθεί στην Ντενέρις, χωρίς αποτέλεσμα. Τα δύο τελευταία επεισόδια περιλαμβάνουν συγκλονιστικές μάχες. Ο Τζον Σνόου (Σταρκ ή και… Ταργκάριεν!) ανεβαίνει βόρεια να πολεμήσει τον Βασιλιά της Νύχτας, φτάνει κοντά στον θάνατο και σώζεται από την επέμβαση της Ντενέρις. Εκείνη όμως, χάνει έναν από τους δράκους της, τον Βισέριον, ο οποίος μετατρέπεται σε… ζόμπι και είναι εκείνος που τελικά θα ρίξει το Τείχος και οι Λευκοί Οδοιπόροι -και συνεπώς η Μεγάλη Νύχτα- θα ξεχυθούν στα βασίλεια των Ανθρώπων.

r34tw4we 4Παγκόσμια φρενίτιδα και για τα… ζόμπι!

Σοκ προκάλεσε το 1ο επεισόδιο του έβδομου κύκλου της σειράς «The walking dead», που προβλήθηκε την Κυριακή!

Οι φανατικοί της παραγωγής με τους ζωντανούς νεκρούς σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία παραληρούν ακόμη από τους «σπλάτερ» θανάτους δύο εκ των αγαπημένων ηρώων από τον νεοεισερχόμενο κακό Νegan (Jeffrey Dean Morgan). Αν και οι φαν της αμερικανικής σειράς ήταν… συνηθισμένοι στους θανάτους, αφού «πρωταγωνιστές» είναι τα ζόμπι, δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την αγριότητα της πρεμιέρας, που προήλθε από έναν εκπληκτικό κακό. Αυτό που τους συγκλόνισε περισσότερο, βέβαια, ήταν το γεγονός ότι οι ήρωες που μας… χαιρέτησαν ήταν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες.

Στο twitter, πάντως, σε παγκόσμιο επίπεδο υπήρξαν 4,6 εκατομμύρια tweets, με κορυφαία στιγμή στα μισά του επεισοδίου, ύστερα από τον δεύτερο θάνατο ήρωα. Πάντως, δεν έλειψαν οι αντιδράσεις οργανώσεων γονέων και κηδεμόνων, που χαρακτήρισαν το επεισόδιο ως «ένα από τα πιο βίαια σόου στην ιστορία της Αμερικής».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...