Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

TRUMPOSCONI • Οι ομοιότητες του Τραμπ με τον Μπερλουσκόνι

► Θραύση ο Trumposconi
► Το κίνημα της παραμάνας και οι πορείες
► Δεκαπλάσια τιμή χτυπά πλέον το πατρικό σπίτι στο Κουίνς που ήταν στα αζήτητα πριν από τη νίκη

Δεκαπλάσια τιμή χτυπά πλέον το πατρικό σπίτι στο Κουίνς που ήταν στα αζήτητα πριν από τη νίκη

O νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος συνεχίζει να έχει το άγγιγμα του Μίδα, έχει δεσμευτεί ότι δεν θα αγγίξει ούτε σεντ από τον ετήσιο προεδρικό μισθό, ο οποίος ανέρχεται στα 400.000 δολάρια.

Ο μεγιστάνας, ο οποίος έχει δηλώσει για το 2015 έσοδα που ξεπερνούν τα 557.000.000 δολάρια, έχει επανειλημμένως δεσμευτεί ότι δεν πρόκειται να απολαύσει το εισόδημα που συνοδεύει το αξίωμα του Αμερικανού προέδρου. Μια σειρά δημοσιευμάτων στον αμερικανικό Τύπο θέτει το ερώτημα αν και μετεκλογικά ο Τραμπ θα εμμείνει σε αυτή την εξαγγελία του. Πάντως, στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε χθες μετά την εκλογή του φάνηκε να τηρεί τον λόγο του, προαναγγέλλοντας άμεση απέλαση εως και 3.000.000 παράτυπων μεταναστών.

Η ανάδειξή του, ωστόσο, σε πλανητάρχη έχει αρχίσει να εκτοξεύει την αξία όλων όσοι σχετίζονται με τη ζωή του αλλά και το trademark όνομά του. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε και πριν από έναν μήνα εξακολουθούσε να παραμένει στα αζήτητα των μεσιτικών, είδε τώρα την αξία του να εκτοξεύεται.

35tw54tw45yt

Σύμφωνα με την «Daily Mirror», το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο Κουίνς και είναι σε στιλ Tudor, ήταν στο σφυρί για 1.200.000 δολάρια και τώρα αναμένεται να πιάσει τα 10.000.000 δολάρια! Στο σπίτι των πέντε υπνοδωματίων μπήκε πωλητήριο, όταν οι νυν ιδιοκτήτες του Αϊζακ και Κλόντια Κάστενμπεργκ χώρισαν. Αρχικά, το ζευγάρι είχε ζητήσει 1.650.000 δολάρια, αλλά, βλέποντας ότι δεν υπήρχε ενδιαφέρον, το κατέβασαν στα 1.200.000 δολάρια. Λίγο πριν από την ημέρα των εκλογών, ωστόσο, αποφάσισαν να ρισκάρουν και ανέβασαν το τίμημα, το οποίο τώρα θα ανέβει ακόμα περισσότερο αφού πρόκειται πια για σπίτι «τρόπαιο», όπως χαρακτηρίζονται τα ιστορικά ακίνητα. Στο σπίτι αυτό, που κατασκευάστηκε από τον πατέρα του Ντόναλντ Τραμπ, τον πλούσιο επενδυτή ακινήτων Φρεντ, ο νέος πρόεδρος έμεινε τέσσερα χρόνια κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων. Το ακίνητο, το οποίο αγοράστηκε από το ζευγάρι το 2008, αντί 782.500 δολαρίων, διαθέτει τέσσερα λουτρά, δύο γκαράζ και δεύτερη, βοηθητική κουζίνα.

Θραύση ο Trumposconi

Tα χέρια τους τρίβουν και οι Ιταλοί κωμικοί, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να ασχοληθούν και πάλι με τον Μπερλουσκόνι μέσα από τις αναλογίες που εμφανίζει με τον Τραμπ (βλέπε μαλλί σαν ψεύτικο, μόνιμο μαύρισμα αλλά και σεξιστικές απόψεις). Μάλιστα, στο twitter κάνει θραύση το hashtag Trumposconi, που συνοδεύει συνήθως πειραγμένες φωτογραφίες του Μπερλουσκόνι στο πρόσωπο του οποίου έχει τοποθετηθεί το χαρακτηριστικό μαλλί του Τραμπ.

Το κίνημα της παραμάνας και οι πορείες

Η ταπεινή και πρακτική παραμάνα έχει αναδειχθεί σε υπέρτατο σύμβολο των αρνητών της εκλογικής επικράτησης του Ντόναλντ Τραμπ.

Στις διαδηλώσεις, oι οποίες συνεχίζονται στις ΗΠΑ και έχουν ως αποτέλεσμα συγκρούσεις και συλλήψεις, πολλοί από τους διαμαρτυρομένους φορούν παραμάνες -δημιουργήθηκαν για να προστατεύουν από την αιχμηρή άκρη της βελόνας- για να δείξουν τη στήριξή τους στις μειονότητες, όπως οι γυναίκες, οι μετανάστες ή οι μαύροι που γίνονταν τακτικά στόχοι του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Καρφίτσα

Μετά την προεδρική εκλογή, διασημότητες, όπως η ηθοποιός Ντέμπρα Μέσινγκ, αλλά και άγνωστοι ανάρτησαν φωτογραφίες τους στις οποίες φορούν μία ή περισσότερες παραμάνες. Το κίνημα αυτό πήρε έκταση μέσω του twitter στη Βρετανία μετά την ψήφο των Βρετανών υπέρ της εξόδου της χώρας τους από την Ε.Ε. Eνας χρήστης έκανε αυτό το είδος της καρφίτσας σήμα αλληλεγγύης, αφού παρατήρησε άνοδο των επιθέσεων εναντίον των μεταναστών και των μειονοτήτων μετά το δημοψήφισμα.

gewgwe4t

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...