Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ • Ελενα, θέλω να αγοράσω τη μεζονέτα της Γλυφάδας

Με… χριστουγεννιάτικο εξώδικο ο Μαυρίδης προτείνει στην Παπαρίζου να πάρει αυτός το σπίτι στη Γλυφάδα αντί των 133.236,845 ευρώ, ώστε να μη βγει σε πλειστηριασμό

Ολο και πιο σκληρή εξελίσσεται η διαμάχη ανάμεσα στον Τόνυ Μαυρίδη και στην Ελενα Παπαρίζου, οι οποίοι συνεχίζουν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, ανταλλάσσοντας αγωγές και εξώδικα όσον αφορά την κοινή περιουσία που απέκτησαν όταν υπήρξαν ζευγάρι (για 12 χρόνια).

ΑΠΟ ΤΗ
ΡΟΥΛΑ ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ

Με ένα… χριστουγεννιάτικο εξώδικο, το οποίο φέρνει σήμερα αποκλειστικά στο φως της δημοσιότητας η «Espresso», ο μουσικός παραγωγός και μάνατζερ προτείνει στην τραγουδίστρια να αγοράσει τη μεζονέτα, έκτασης 183 τ.μ., που είχαν αποκτήσει στη Γλυφάδα, ώστε να μη βγει σε πλειστηριασμό. Η ανταλλαγή εξωδίκων για την πολυτελή κατοικία, την οποία απέκτησαν από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο 520.000 ευρώ, είχε αρχίσει το καλοκαίρι ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι και ενώ καθένας έχει φτιάξει τη ζωή του με νέο σύντροφο. Στη συνέχεια, ο Τόνυ Μαυρίδης κατέθεσε αγωγή κατά της Ελενας Παπαρίζου, με την οποία απαιτούσε να του καταβληθεί το ποσό των σχεδόν 250.000 ευρώ από κέρδη που του αναλογούν από την ετερόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία «ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ και Σία Ε.Ε.», στην οποία εταίροι ήταν τόσο ο ίδιος όσο και η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Εκείνη «απάντησε» στις αρχές Δεκεμβρίου με αγωγή κατά του πρώην συντρόφου της, με την οποία του ζητούσε να φύγει από το σπίτι, ώστε αυτό να βγει σε πλειστηριασμό και να πουληθεί.

Νέο επεισόδιο

Οπως υποστήριξε στην αγωγή της, ο μάνατζερ παρέμενε παράνομα στη μεζονέτα, εμποδίζοντας έτσι την πώλησή της. Το νέο επεισόδιο «γράφτηκε» μόλις δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Με εξώδικο που έστειλε στις 23 Δεκεμβρίου, ο μουσικός παραγωγός κατηγορεί τη «Νumber one» τραγουδίστρια ότι ψεύδεται όταν δηλώνει ότι κατοικεί παράνομα στη μεζονέτα, αφού (όπως ο ίδιος ισχυρίζεται) παραμένει εκεί επειδή υπάρχει επαγγελματική μίσθωση για την προσωπική του εταιρία με την επωνυμία «ΤΟΝΥ ΜΑΥΡΙΔΗΣ και Σία Ε.Ε.». Στην εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία του ο ίδιος αναφέρει ότι έχει κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να δοθεί συμφέρουσα οικονομική λύση και για τους δύο και γνωστοποιεί στην Ελενα Παπαρίζου ότι αποδέχεται να της καταβάλει το ποσό των 133.236,845 ευρώ, το οποίο η ίδια προσδιόρισε στην αγωγή της ως αξία του ιδανικού μεριδίου της για το 50% του σπιτιού στη Γλυφάδα.

Με αυτόν τον τρόπο ζητά να μη βγει σε πλειστηριασμό η μεζονέτα και να του τη μεταβιβάσει η Ελενα Παπαρίζου με πώληση. Μάλιστα, ο μάνατζερ ξεκαθαρίζει ότι θα αναλάβει το υπόλοιπο του χρέους που του αναλογεί για την αποπληρωμή του δανείου στην τράπεζα. Ο Τόνυ Μαυρίδης ζητάει από την τραγουδίστρια να απαντήσει άμεσα σε αυτή την πρότασή του και αν η απάντησή της είναι θετική, δηλώνει ότι ο ίδιος θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έως τις 31 Ιανουαρίου.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...