Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ • Οργια σε λιμουζίνα εν κινήσει στην Αθήνα

Ρεβεγιόν ηδονής δίπλα σε ανυποψίαστους οδηγούς • Ομαδικό sex παραμονή Πρωτοχρονιάς!

gwwer 2 0Βράδυ Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά, λίγα λεπτά πριν από την έλευση του νέου χρόνου, μια λευκή λιμουζίνα με φιμέ τζάμια μαγνητίζει τα βλέμματα στον παραλιακό δρόμο. Στρίβει σε ένα σκοτεινό και ήσυχο δρομάκι και παρκάρει έξω από το club της… ακολασίας στην οδό Δερβενακίων! Στο club 2+2, το γνωστό στέκι των swingers, έχουν συρρεύσει από νωρίς εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να κάνουν ένα ξεχωριστό (kinky) ρεβεγιόν!

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι γνωστοί και άγνωστοι γίνονται ένα, σχηματίζοντας ζευγάρια που συνεχώς αλλάζουν, για να απολαύσουν την απόλυτη ηδονή και να κάνουν πραγματικότητα τις φαντασιώσεις τους. Aλλωστε, εδώ και μέρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου η αφίσα γι’ αυτό το ιδιαίτερο ρεβεγιόν, για το οποίο οι υπεύθυνοι του club ετοιμάζονταν πυρετωδώς ώστε να αποχαιρετήσουν το 2016 με ένα ξέφρενο πάρτι οργίων, γεμάτο αχαλίνωτο σεξ και πολλές εκπλήξεις.

Οι ιδιοκτήτες είχαν αφήσει να διαρρεύσει ότι θα δημιουργούσαν έναν επιπλέον θεματικό χώρο-έκπληξη, τον οποίο θα εγκαινίαζαν όσοι θα βρίσκονταν στο μαγαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Oμως, αυτό που αποκαλύπτει η «Espresso» ξεπερνά κάθε φαντασία! Το νέο θεματικό «δωμάτιο» δεν είναι άλλο από την εντυπωσιακή λιμουζίνα που είναι παρκαρισμένη έξω από την πόρτα του club! Από τη θέση του οδηγού κατεβαίνει ο -ντυμένος επίσημα με στολή και καπέλο- σοφέρ και ανοίγει την πόρτα του οχήματος για να υποδεχτεί τους επιβάτες.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

Εύλογα η σκέψη πηγαίνει σε κάποιον «VIP» ή, έστω, αρκετά ευκατάστατο που θα διασκέδαζε στα θεματικά δωμάτια του club. Η περιέργεια για το ποιος «σημαντικός» θα επιβιβαζόταν στη λιμουζίνα φτάνει στο ζενίθ όταν ξαφνικά ανοίγει η βαριά σιδερένια πόρτα του 2+2 και κάνουν την εμφάνισή τους εντυπωσιακές γυναίκες ντυμένες Αγιοβασιλίτσες και άνδρες με τη στολή του αγαπημένου αγίου των παιδιών! Ολοι μαζί μπαίνουν στο εντυπωσιακά μακρύ και ευρύχωρο όχημα και αναχωρούν για να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία τύπου… sex on the road!

gwwer 6

Ανταλλαγή ζευγαριών

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δεκάδες ζευγάρια εναλλάσσονται από τα μεσάνυχτα της παραμονής ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς στην πολυτελέστατη λιμουζίνα κάνοντας παθιασμένο ομαδικό σεξ την ώρα που το όχημα κινείται στους δρόμους του Πειραιά και της Αθήνας! Ζευγάρια που είχαν έρθει «κοντά» μέσα στο μαγαζί και ανυπομονούσαν να συνευρεθούν ερωτικά περίμεναν καρτερικά τη στιγμή που θα ερχόταν η σειρά τους να πάρουν θέση στα αναπαυτικά δερμάτινα καθίσματα της ευρύχωρης λιμουζίνας και να δώσουν σάρκα και οστά στις φαντασιώσεις τους, συμμετέχοντας σε ανομολόγητα όργια εν κινήσει, ενώ ολόγυρα κινούνται περαστικοί, που δεν μπορούν να αντιληφθούν τι γίνεται μέσα στο αυτοκίνητο, αφού τους εμποδίζουν τα φιμέ τζάμια.

gwwer 3

Ολη τη νύχτα ο σοφέρ άφηνε έξω από το club swingers, οι οποίοι ήταν σχεδόν… ημίγυμνοι (καθώς, παρά το τσουχτερό κρύο, φορούσαν μόνο το σκουφάκι του Αϊ-Βασίλη και κόκκινα εσώρουχα!) και παραλάμβανε άλλους. Τις περισσότερες φορές στις περιπτύξεις στο εσωτερικό της λιμουζίνας συμμετείχαν περί τα τέσσερα άτομα, ωστόσο δεν έλειψαν και οι παρέες των έξι ή ακόμη και των επτά! Ανδρες και γυναίκες διψασμένοι για ηδονή κατάφεραν να ζήσουν με τρόπο απολαυστικό και στη μεγαλύτερη ένταση την αλλαγή του χρόνου μέσα στην απαστράπτουσα λιμουζίνα, με φόντο τους στολισμένους δρόμους.

gwwer 5

Πάντως, όσοι δεν κατάφεραν να μπουν στη λιμουζίνα και να απολαύσουν το ομαδικό σεξ εν κινήσει δεν τα πέρασαν και άσχημα στο εσωτερικό του club 2+2, καθώς επιδόθηκαν σε… μαραθώνιες στενές επαφές στους καναπέδες, στα ανάκλιντρα και τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια! Το Black & White Room με το διπλό κρεβάτι φιλοξένησε δεκάδες ζευγάρια, ενώ απίστευτες στιγμές έζησαν και τα υπόλοιπα δωμάτια, το Red, το Purple και το Dark. Ωστόσο, ακόμη μία φορά οι swingers έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στο Gangbang Room, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο, καθώς και στο «δυνατό χαρτί» του club, το Doctor’s Room, με τις μπουκάλες οξυγόνου, τις μάσκες προσώπου, τα ιατρικά εργαλεία και τη γυναικολογική καρέκλα!

gwwer 1

Με το πρώτο φως της ημέρας τα ζευγάρια αποχώρησαν καρφώνοντας για αναμνηστικό το… εσώρουχό τους στο Underwear Gallery!

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...