Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

ΡΩΣΙΑ • Kinky «μπελάς» για τον Τραμπ!

Φήμες για «ροζ» υλικό (;) με πόρνες να κάνουν «χρυσά ντους» μπροστά του σε σουίτα ξενοδοχείου στη Μόσχα

Ο,τι γίνεται στο «Ritz Carlton» της Μόσχας, με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν μένει στο «Ritz Carlton» της Μόσχας, καθώς τα «παιχνίδια κατασκόπων» προκάλεσαν τις διαρροές στο διαδίκτυο.

Για τους Ρώσους, ό,τι ενδεχομένως έγινε στο πολυτελές ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια παλαιότερης επίσκεψης του νεοεκλεγέντος προέδρου δεν έγινε ποτέ!

Το νέο επεισόδιο στο σίριαλ της αμφιλεγόμενης συμπάθειας Τραμπ και Κρεμλίνου έχει προκαλέσει αναστάτωση, καθώς φέρεται ότι αποκαλύπτει απόπειρες λαδώματος του Τραμπ από τους Ρώσους αλλά και έκφυλες απολαύσεις του επιχειρηματία. Κυρίως, όμως, δείχνει ότι ο Τραμπ τα έχει βρει πολύ σκούρα με τις μυστικές υπηρεσίες της ίδιας της χώρας του, οι οποίες θεωρεί ότι τον υπονομεύουν.

Τα άκρως αποκαλυπτικά έγγραφα που δημοσιεύτηκαν πλήρως στο Buzzfeed, το οποίο επισημαίνει ωστόσο ότι δεν μπόρεσε να διασταυρώσει το περιεχόμενό τους, αποδίδονται σε Βρετανό πρώην πράκτορα, τα οποία πέρασαν στη συνέχεια σε Βρετανό διπλωμάτη, ο οποίος τα έδωσε στον γερουσιαστή της Αριζόνας Τζον ΜακΚέιν, που με τη σειρά του τα έδωσε στον διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ.

Τον κρατάει στο χέρι

Στα έγγραφα αυτά, την ύπαρξη των οποίων αρνείται κατηγορηματικά και η ρωσική πλευρά επισήμως, φέρεται ότι υπάρχει υλικό με το οποίο η Ρωσία κρατάει τον νέο πρόεδρο στο χέρι. Τι λένε ακριβώς τα έγγραφα στις περίπου 35 σελίδες τους; Οτι η «Ρωσία καλλιεργούσε σχέσεις, στήριζε και βοηθούσε τον Τραμπ για τουλάχιστον πέντε χρόνια», ότι του έγιναν επιχειρηματικές προτάσεις σχετικές με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2018 και ότι οι ρωσικές Αρχές προσπάθησαν να «εκμεταλλευτούν τις προσωπικές εμμονές και τη σεξουαλική διαστροφή του Τραμπ» για να τον υπονομεύσουν. Μια «Πηγή D», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στα σχετικά έγγραφα, φέρεται ότι αποκαλύπτει πως το Κρεμλίνο φρόντισε να προσληφθούν πόρνες για να κάνουν «χρυσά ντους» (να ουρήσουν με λίγα λόγια) μπροστά του.

«Η Ρωσία δεν προσπάθησε ποτέ να με πιέσει. Δεν έχω καμία σχέση με τη Ρωσία, ούτε συμφωνίες ούτε δάνεια ούτε τίποτα!» έγραψε ο Τραμπ σε μία από τις αναρτήσεις του στο twitter, ενώ στην πρώτη συνέντευξη Tύπου που έδωσε μετά την εκλογή του είπε: «Μπορεί οι μυστικές υπηρεσίες να ήταν αυτές που άφησαν να διαρρεύσουν αυτά τα έγγραφα». Παρά την επισημότητα που έχει συνήθως η συνέντευξη Τύπου του νέου προέδρου, δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση για τις αποκαλύψεις περί διαστροφής με την ούρηση από τις πόρνες. Διέψευσε το περιστατικό λέγοντας ότι είναι «μικροβιοφοβικός».

«Penthouse»: $1.000.000 για το βίντεο των οργίων

Επιταγή 1.000.000 δολαρίων έχει έτοιμη το περιοδικό «Penthouse» για όποιον του δώσει κατ’ αποκλειστικότητα το βίντεο που υποτίθεται υπάρχει από τις «αμαρτίες» του Ντόναλντ Τραμπ, όπως αυτές περιγράφονται στα περίφημα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο φέρεται ότι έχουν τραβήξει Ρώσοι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών, στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει ο Τραμπ, έχοντας «παραγγείλει» κορίτσια, τα οποία έκαναν ό,τι τους ζήτησε. Βέβαια, είναι μάλλον απίθανο να βρεθεί κάποιος που θα εισπράξει το ποσό αυτό, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο πως τέτοιο βίντεο δεν υπάρχει. Κανείς, ωστόσο, δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...