Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ • Κρυφά «παιχνίδια» στο Survivor

► Η στενή παρέα (τα τελευταία χρόνια) «διασήμου» με παίκτη που προσγειώθηκε ως «μαχητής» στον Αγιο Δομίνικο
► Τα καλοκαίρια στο club νησιού όπου δούλευαν (ο ένας ως PR και ο άλλος ως barman) και τα πλάνα για τον τελικό

Πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι τελικά αυτά που βλέπουμε στο «Survivor»; Και πόσο άγνωστοι ήταν μεταξύ τους «διάσημοι» και «μαχητές» πριν από την πρεμιέρα του reality επιβίωσης του Σκάι που έχει «τρελάνει» τα μηχανάκια της Nielsen;

Μπορεί οι χειραψίες που αντάλλαξαν οι παίκτες των δύο ομάδων στο πρώτο συμβούλιο του νησιού να φανέρωσαν ανθρώπους που δεν είχαν συναντήσει ξανά ο ένας τον άλλον, ωστόσο σήμερα η «Espresso» φέρνει στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για τη στενή σχέση φιλίας που ανέπτυξαν ένας «διάσημος» και ένας «μαχητής» προτού ακόμη μπουν στο παιχνίδι, όπως επίσης και για τα πλάνα που έχουν καταστρώσει για να επιβιώσουν και να καταφέρουν να φτάσουν, αν γίνεται, ως τον τελικό του reality που εκτυλίσσεται στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο.

Κοσμοπολίτικος προορισμός

Οι πληροφορίες μας έρχονται κατευθείαν από ένα ελληνικό νησί, όπου οι δυο τους συνεργάστηκαν τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια. Ο σημερινός «μαχητής» εργαζόταν ως μπάρμαν σε γνωστό παραλιακό club του κοσμοπολίτικου προορισμού την ίδια εποχή που ο «διάσημος» έκανε δημόσιες σχέσεις στον ίδιο χώρο.

«Οι δυο τους φαίνονταν να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Είχαν μάλιστα και μεγάλο σουξέ στα γυναικεία πλήθη, ενώ έκαναν παρέα και εκτός δουλειάς. Πήγαιναν για μπάνιο, έβγαιναν σε μπαράκια και έκαναν water sports. Ειδικά το δεύτερο καλοκαίρι είχαν γίνει σχεδόν αυτοκόλλητοι» αποκαλύπτει στην «Espresso» άνθρωπος που έζησε από κοντά τη σύμπραξη των δύο παικτών του «Survivor» στο ελληνικό νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια πηγή, μετά το τέλος του καλοκαιριού οι δύο φίλοι κράτησαν επαφή, για να συναντηθούν εκ νέου όταν ο «διάσημος» δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή του «Survivor» να πάρει μέρος στο παιχνίδι. Τότε άρχισε το… ψηστήρι προς τον φίλο του, προσπαθώντας να τον πείσει να κάνει κι εκείνος αίτηση συμμετοχής, ώστε να έχει έναν «σύμμαχο» στην αντίπαλη ομάδα, χωρίς όμως να το γνωρίζει κανείς, ούτε οι συμπαίκτες τους, αφού θα βρίσκονταν έτσι κι αλλιώς σε διαφορετικά teams, ούτε φυσικά και οι άνθρωποι της παραγωγής.

Μυστική κλίκα

Και τα κατάφερε! Κάπως έτσι, όπως λένε οι πληροφορίες μας, δημιουργήθηκε μεταξύ τους μια μυστική κλίκα που σχεδιάζει να δράσει στα επόμενα επεισόδια της εκπομπής, όταν δηλαδή οι πιο αδύναμοι συμμετέχοντες θα έχουν πια αποχωρήσει και οι δύο ομάδες θα ενωθούν προκειμένου να αναδειχτεί ο ένας και μοναδικός «Survivor».

f43fwqe4tr

Στο 65,8% «σκαρφάλωσε» η τηλεθέαση του reality!

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του το «Survivor», που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης κι έφερε προχθές τον Σκάι στην πρώτη θέση των καναλιών σε ό,τι αφορά το δυναμικό νεανικό κοινό.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη, που αποχώρησε από τον εξωτικό Αγιο Δομίνικο η όμορφη Ελισάβετ Δοβλιατίδου, το reality επιβίωσης για ακόμη μια φορά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού πέτυχε 39,2% στο γενικό σύνολο και 56,1% στα νεανικά κοινά, ποσοστό που έφτασε σε τέταρτο της ώρας ακόμη και το υψηλότατο 65,8%.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το προχθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.185.062 τηλεθεατές!

Ακόμη, θα πρέπει να σημειώσουμε πως στις γυναίκες ηλικιών 15-24 το παιχνίδι επιβίωσης έκανε μέσο όρο 75,1%, ενώ στους άνδρες 25-34 τα νούμερα έφτασαν το 71,7%.

Διαβάστε επίσης:

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: «Γκαζιάρα», in love και fan των extreme sports το μοντέλο που αποχώρησε προχθές

aergar 2

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....