Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Η μάνα του ήρωα Κατσίφα: Πάρτε δρόμο!

❱❱ Η μάνα του ήρωα Κατσίφα μίλησε στο newsbreak.gr για το επεισόδιο με Αλβανούς στο μνημόσυνο του παιδιού της«Κόκκινο πανί» ήταν για τη μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα η παρουσία Αλβανών δημοσιογράφων στο εννεάμηνο μνημόσυνο του παιδιού της και, όταν εκείνοι παρέμεναν με επιμονή στο νεκροταφείο στους Βουλιαράτες, παρόλο που τους είχε ζητήσει να αποχωρήσουν, τους πέταξε κυριολεκτικά έξω.

Η Βασιλική Κατσίφα έγινε έξω φρενών στη θέα των δημοσιογράφων, όταν πήγε την Κυριακή στο νεκροταφείο όπου έχει ταφεί ο αδικοχαμένος Κωνσταντίνος, για να τελέσει το μνημόσυνο μαζί με πλήθος Ελλήνων.

Αρχικά, τους ζήτησε να αποχωρήσουν, ωστόσο οι Αλβανοί δημοσιογράφοι παρέμεναν πεισματικά στο νεκροταφείο, κι έτσι πήρε η ίδια την κατάσταση στα χέρια της, απομακρύνοντάς τους… σηκωτούς.

Μάλιστα, η χαροκαμένη μάνα περιέγραψε το επεισόδιο μιλώντας αποκλειστικά στο newsbreak.gr: «Χθες είχαμε το μνημόσυνο του Κωνσταντή μου. Ηρθε, λοιπόν, κάμερα από αλβανικό κανάλι. Τους ζήτησα να φύγουν, δεν έφευγαν και τους πέταξα όλους έξω.

Εγώ έχασα το παλικάρι μου και θα υπολογίσω αυτούς; Κανέναν δεν υπολογίζω από τότε που έφαγαν το παιδί μου, να το ξέρετε!» είπε η Βασιλική Κατσίφα.

Πρόκληση

Για πρόκληση έκανε λόγο σε ανακοίνωσή της η Νεολαία Βορειοηπειρωτών: «Οι Αλβανοί δημοσιογράφοι συνεχίζουν να δηλητηριάζουν την αλβανική κοινή γνώμη, διεγείροντας διεθνιστικό μίσος εις βάρος του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Για άλλη μια φορά δεν σεβάστηκαν την επιθυμία της οικογένειας, που δεν ήθελε να τραβήξουν πλάνα απ’ το μνημόσυνο» αναφέρεται μεταξύ άλλων, ενώ σε άλλο σημείο η Νεολαία Βορειοηπειρωτών εξηγεί την αντίδραση της Βασιλικής Κατσίφα: «Η προκλητική επανεμφάνιση των αυτουργών της δολοφονίας του γιου της στον τόπο αναπαύσεώς του την εξόργισε, με αποτέλεσμα να τους πάρει στην κυριολεξία στο κυνήγι, οδηγώντας τους έξω απ’ τον χώρο του νεκροταφείου!»

Παράλληλα, η νεολαία επισημαίνει ότι το νέο αυτό περιστατικό έκανε τα αλβανικά ΜΜΕ να «ξεσαλώσουν απ’ το πρωί, στοχοποιώντας για άλλη μια φορά την οικογένεια του Κωνσταντίνου, κάνοντας λόγο για απρόκλητη ”επίθεση” που δέχτηκαν απ’ τη μητέρα του, την οποία κατηγορούν ότι τους έσπασε μια τηλεοπτική κάμερα κι ένα κινητό τηλέφωνο».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...