Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ηλεκτρονικός e-φιάλτης για 40άρα

❱❱ Στα δικαστήρια Βολιώτισσα που έβρισκε στο προφίλ της υβριστικές αναρτήσεις για τη σεξουαλική ζωή τηςΑντιμέτωπη με έναν διαδικτυακό εφιάλτη βρέθηκε 40χρονη Βολιώτισσα, η οποία, ανοίγοντας τον λογαριασμό της στο facebook, αντίκριζε καθημερινά υβριστικές αναρτήσεις αναφορικά με τη σεξουαλική ζωή της! 

Χυδαίες εκφράσεις, βαρύτατες κατηγορίες και αναλυτικές περιγραφές των σεξουαλικών δραστηριοτήτων της ανέβαιναν… φόρα παρτίδα στη σελίδα της από τις αρχές Αυγούστου με θύτη, όπως η ίδια καταγγέλλει, μια άλλη γυναίκα, με την οποία φέρεται ότι διεκδικούσε τον ίδιο σύντροφο!

Ο διαδικτυακός διασυρμός είχε κάνει κόλαση την καθημερινότητα της άτυχης 40χρονης, η οποία αναγκάστηκε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να ζητήσει προστασία. «Εχω γίνει ξεφτίλα σε όλον τον κόσμο για πράγματα που δεν ισχύουν» φέρεται ότι είπε εμφανώς ταραγμένη η 40χρονη, που πέρασε την περασμένη Παρασκευή το κατώφλι της Εισαγγελίας και υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Για την υπόθεση διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να ταυτοποιηθεί το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τις επίμαχες αναρτήσεις και να αποδοθούν ευθύνες. Στη μήνυσή της η 40χρονη «δείχνει» δύο συγκεκριμένα πρόσωπα που φέρεται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Αφενός την αντίζηλό της, για την οποία πιστεύει ότι αναρτούσε τα υβριστικά σχόλια στο προφίλ της, και αφετέρου έναν άνδρα, τα πρόστυχα σχόλια του οποίου επικαλείται στις αναρτήσεις της η πρώτη μηνυόμενη!

Ο ίδιος, μόλις ενημερώθηκε για τη μήνυση σε βάρος του, κινήθηκε νομικά σε βάρος της αντιζήλου της 40χρονης, καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν είχε καμία γνώση των επίμαχων αναρτήσεων που εκείνη έκανε και ουδέποτε ο ίδιος είχε καταφερθεί με πρόστυχα σχόλια εναντίον της μηνύτριας!

Τα δυσφημιστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κίνητρο τις… ερωτικές απογοητεύσεις φαίνεται ότι έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς οι χωρισμένοι σύντροφοι βγάζουν το άχτι τους διαδικτυακά!

Ηδη από τις αρχές Αυγούστου η Εισαγγελία Βόλου χειρίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, έξι μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση που αφορούν γυναίκες που διασύρονται για τη σεξουαλική ζωή τους από χρήστες με ψεύτικα προφίλ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...