Η πίκρα της Πάολας για τη Βιτάλη

SHOWBIZ
Πάολα Vs. Βιτάλη

Η πίκρα της Πάολας για τη Βιτάλη

❱❱ Την έσφαξε με το... γάντι τέσσερις μήνες μετά τα βαριά λόγια της για εκείνη και τον Ρέμο 

«Πληρωμένη» ήταν η απάντηση της Πάολας στην Ελένη Βιτάλη. Η εκρηκτική τραγουδίστρια... έσφαξε με το γάντι τη μεγάλη κυρία του λαϊκού πενταγράμμου, η οποία την είχε επικρίνει δημόσια πριν από λίγους μήνες, λέγοντας ότι «βγάζει τον πισινό της πάνω στην πίστα»! Η τελευταία, μάλιστα, είχε κατηγορήσει την ίδια ημέρα και τον Αντώνη Ρέμο, υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι καλός τραγουδιστής». Περίπου τέσσερις μήνες πέρασαν από τότε, με την Πάολα να σωπαίνει για τα βέλη που εκτόξευσε εναντίον της η σπουδαία τραγουδίστρια.

Πρόσφατα, ωστόσο, αποφάσισε να απαντήσει στη συνάδελφό της, υπερασπιζόμενη αρχικά τον Ρέμο και έπειτα τον εαυτό της. «Ηταν κακό να εκφραστεί έτσι για τον Αντώνη Ρέμο. Για μένα είπε ότι το φόρεμα είναι κοντό και φαίνεται ο ποπός μου. Δεν είναι ψέμα... Το φόρεμα είναι κοντό, αλλά η φωνή μου είναι μακριά» ανέφερε η σέξι τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

Παράλληλα, δεν έκρυψε το παράπονό της για τη Βιτάλη, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, τη θεωρούσε πρότυπο και ήταν μεγάλη θαυμάστριά της από μικρή. «Εγώ αυτήν την καλλιτέχνιδα τη θαύμαζα από παιδί, την αγαπούσα από παιδί. Οποτε με ρωτούσαν, μιλούσα μόνο γι’ αυτή. Ενας δεν της είπε ότι αυτό το παιδί μιλάει με τόσο όμορφα λόγια γι’ αυτή; Είμαι τόσο μικρότερη από εκείνη σε όλους τους τομείς. Πρέπει να πεις “να ’ναι καλά όλα τα παιδιά. Προχωρήστε!”. Αυτό θα έλεγα εγώ στη θέση της» κατέληξε. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ