Μαζί στη Μύκονο Κοντοβά και Καλημέρης

SHOWBIZ
ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΑΝ

Μαζί στη Μύκονο Κοντοβά και Καλημέρης

❱❱ Ποιοι χώρισαν; Ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά, πάντως, όχι!

Αν και δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει με την πτώση της θερμοκρασίας, αφού πολλοί χαρακτήρισαν τη σχέση τους «καλοκαιρινό ειδύλλιο», εκείνοι είναι ακόμη μαζί κι ερωτευμένοι, και χαίρονται το φθινόπωρο στη Μύκονο.

Το «μάτι» της «Espresso» τούς τσάκωσε την περασμένη Δευτέρα στο Καλό Λιβάδι να απολαμβάνουν το μπάνιο τους μαζί κι αγαπημένοι. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως η Χριστίνα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του πρώην συντρόφου της Αλέξανδρου Μπουρδούμη, που χώρισε από την παραλίγο σύζυγό του Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και κάποιοι έκαναν λόγο για επανασύνδεση. Η αλήθεια είναι πως ο ηθοποιός εθεάθη με άλλη ξανθιά, όπως γράψαμε και παρουσιάσαμε αποκλειστικές εικόνες, και όχι με την Κοντοβά, η οποία απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες στο νησί των ανέμων, πριν από την επιστροφή της στην Αθήνα.

Η σχέση

Αν και η Χριστίνα και ο Τζώνη δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, ούτε προβάλλουν κάτι ανάλογο στα social media τους, είναι γνωστό πως ήρθαν κοντά φέτος, αφού και οι δύο πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους στη Μύκονο. Η σχεδιάστρια μόδας έχει, άλλωστε, εκεί το μαγαζί της, το οποίο λειτουργεί φουλ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μάλιστα, όπως η ίδια ανακοίνωσε στο Instagram, ετοιμάζεται να το κλείσει και να επιστρέψει στην πρωτεύουσα, όπου διατηρεί το βασικό κατάστημά της. Επίσης, θα πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζει τη νέα της συλλογή, αφού οι πελάτισσές της περιμένουν με αγωνία τις καινούργιες δημιουργίες της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ