Γιαγιά έγινε η sexy Φραντζέσκα Μελά του «Big Brother 2»

SHOWBIZ

Γιαγιά έγινε η sexy Φραντζέσκα Μελά του «Big Brother 2»

❱❱ Sexy γιαγιά, ετών 38. Η Φραντζέσκα Μελά, η οποία έγινε γνωστή στον Πανελλήνιο πριν από χρόνια ως ο ξανθός... πειρασμός του «Big Brother 2», κράτησε χθες στην αγκαλιά της το πρώτο της εγγόνι.

Η 18χρονη κόρη της Ντανιέλα Αρτεμίου, η οποία πέρασε το καλοκαίρι στο πανεπιστήμιο, στο τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, και κάνει ήδη καριέρα στην Κύπρο ως μοντέλο, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Εύλογα, λοιπόν, η πρώην παίκτρια του γνωστού reality (και γιαγιά!) έσπευσε ν' ανακοινώσει τα χαρμόσυνα μαντάτα στα social media. «Ενα εγγόνι γεμίζει το κενό στην καρδιά σου που ποτέ δεν ήξερες ότι υπήρχε» σχολίασε η Φραντζέσκα Μελά στη λεζάντα μιας τρυφερής φωτογραφίας που ανάρτησε στο Instagram (φωτό κάτω) της, στην οποία φαίνεται το χεράκι του νεογέννητου να κρατάει το δάκτυλό της.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της έσπευσαν να τη συγχαρούν και να ευχηθούν «να τους ζήσει» το νέο μέλος της οικογένειας! Οσο για το νεαρό της ηλικίας που έγιναν μητέρες τόσο η Φραντζέσκα όσο και η κόρη της, η δεύτερη είχε δώσει την απάντησή της μέσα από τα social media καιρό πριν, όταν έμαθε πως ήταν έγκυος. «Πολλοί θα πούνε: “Εγκυος σε τέτοια ηλικία, 18 χρόνων; Εχασε το μέλλον της, αλλάζει η ζωή της”. Ναι, μπορεί να γίνω μαμά σε μικρή ηλικία, μα το μέλλον μου δεν το στερήθηκα! Απέκτησα ένα καινούργιο, όπως και η ζωή μου άλλαξε, άνοιξαν νέοι δρόμοι για μένα!» είχε πει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ