Ο Κορτώ «βούτηξε» πάλι στην κατάθλιψη

SHOWBIZ

Ο Κορτώ «βούτηξε» πάλι στην κατάθλιψη

❱❱ Ο γνωστός συγγραφέας, που έχει παντρευτεί στις ΗΠΑ τον σύντροφό του, παλεύει για άλλη μια φορά με το «τέρας»

Ο Αύγουστος Κορτώ παλεύει ξανά με την κατάθλιψη. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από μια συγκλονιστική ανάρτηση-κατάθεση ψυχής στο facebook. 

«Τον τελευταίο καιρό, όπως ξέρουν οι δικοί μου άνθρωποι, κι όπως ίσως έχετε συμπεράνει απ' τις αναρτήσεις μου, πάσχω, για τέταρτη φορά στη ζωή μου (γαμώ το κεφάλι μου δηλαδή), από κλινική κατάθλιψη.

Τα πράγματα έχουν φτάσει στο σημείο που ζορίζομαι ακόμα και να βγω να πιω έναν καφέ - όλα τα εύκολα ξάφνου έγιναν δύσκολα.

Σήμερα, κρατώντας το τελευταίο βιβλιαράκι μου στα χέρια μου, για πρώτη φορά δεν ένιωσα τη σπίθα εκείνη της χαράς που πάντα νιώθω με κάθε καινούργιο χάρτινο μωρό» αναφέρει ο γνωστός συγγραφέας και συνεχίζει με μια νότα αισιοδοξίας: «Ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα μήνυμα απελπισίας, αλλά ένα μήνυμα ελπίδας. Λαμβάνω βοήθεια, λαμβάνω απέραντη αγάπη, κι ελπίζω σύντομα να είμαι καλύτερα. Και θέλω να θυμάστε, εν ασθενεία συνοδοιπόροι μου, ότι με την κατάλληλη θεραπεία -σε συνδυασμό πολλές φορές με φάρμακα- η κατάθλιψη αντιμετωπίζεται και νικιέται.

Ακόμα κι αν βρίσκεστε στα βαθιά ακόμα, όπως εγώ, θέλω κάθε μέρα να επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας -κι ας μην το πιστεύετε, δεν έχει σημασία- τη φράση “Μπορώ να γίνω καλά, και ΘΑ γίνω καλά”». Στο πλευρό του συγγραφέα βρίσκεται πάντα ο αγαπημένος του Τάσος, με τον οποίο παντρεύτηκε στις ΗΠΑ το 2014, ενώ έχουν υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ