ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ: Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος

SHOWBIZ
Η «Espresso» κάνει dislike!

ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ: Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος

❱❱ Ο «Βασιλάκης Καΐλας» του «Survivor» συνεχίζει την κλάψα

Πολλοί είπαν ότι θα γλιτώσουν από δαύτον, αλλά εκείνος συνεχίζει ακάθεκτος το ίδιο τροπάριο, σε βαθμό που αγγίζει τη γραφικότητα. Βλέπετε, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής σεζόν (εκεί καταντήσαμε), έχει τον εκνευριστικό τρόπο να τα κάνει όλα λίμπα μόνο και μόνο για να παρατείνει τα δικά του λεπτά δημοσιότητας. Κλάψα, δράμα και ίντριγκα εις βάρος του, το μενού της άνοστης συνταγής που εξακολουθεί και σερβίρει ο «Βασιλάκης Καΐλας» του «Survivor». Το στόρι όποιον πάρει ο... Χάρος σταματημό δεν έχει. 

Τελευταίο επεισόδιο του κακογραμμένου σεναριακά σίριαλ, στο οποίο μόνος παίζει, μόνος το βλέπει, ήταν η εμφάνισή του στην εκπομπή της Παπαδημητρίου, που ως ντετέκτιβ του ριάλιτι προσπαθεί να ρίξει φως στο παρασκήνιο και να εξιχνιάσει τηλεοπτικά όσα δεν αιχμαλωτίζουν οι κάμερες.Ο Σώζων, ο οποίος ζει στον δικό του κόσμο, ισχυρίστηκε ότι οι πρώην πλέον συμπαίκτες του, όταν κέρδιζαν κάποιο έπαθλο σε έναν αγώνα, δεν τον άφηναν να το φάει ολόκληρο και του έλεγαν να το μοιραστεί με τους παλιότερους που... πεινούσαν περισσότερο. «Δεν άκουσα. Πώς είπατε; Ορίστε; Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε;»
Μα, καλά τα πλάνα, βρε Σώζων, που έτρωγες όποτε κερδίζατε ήταν οφθαλμαπάτη; Αλλο παιχνίδι βλέπαμε και μας γέλαγαν τα ματάκια μας; Κι εσύ τέτοιο μπούλινγκ, βρε αδελφέ; Σώζων, πάρ' το αλλιώς. Γύρνα στη δουλίτσα σου, game over το στόρι της δημοσιότητας. Γιατί, αν συνεχίσεις έτσι, βλέπουμε να στέλνεις πολλούς σε καμιά κλινική!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ