Ο Καρατζαφέρης τελείωσε τη νύφη του Πάριου πριν την ώρα της

SHOWBIZ
Εγινε «πύραυλος» με την Αντελίνα

Ο Καρατζαφέρης τελείωσε τη νύφη του Πάριου πριν την ώρα της

❱❱ Ο Καρατζαφέρης ενοχλήθηκε με τη νύφη του Πάριου και παρουσιάστρια του Αρτ, που «έκλεισε» σε άλλο κανάλι, και την «τελείωσε» προτού πει αντίο

Το παρασκήνιο μιας... αναγκαστικής αποχώρησης! Τι κρύβεται πίσω από την ευχαριστήρια, γεμάτη αγάπη και ευγνωμοσύνη, ανάρτηση της Αντελίνας Τελώνη Βαρθακούρη για τον τηλεοπτικό σταθμό Αρτ; Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο facebook τη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι που την ανέδειξε -μέσα από την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Καλημέρα, τι κάνεις;»-, με λόγια γλυκά, συγκινητικά και πολλά ευχαριστώ - ακόμη και στην καθαρίστρια του σταθμού! 

Στην πραγματικότητα, η νύφη του Γιάννη Πάριου θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τον απότομο τρόπο με τον οποίο κόπηκε από το κανάλι της Καλλιθέας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η φιλόδοξη κυρία Βαρθακούρη έχει «κλείσει» για να παρουσιάσει εκπομπή με τον Θανάση Πάτρα στο Extra. Η απόφασή της, όμως, να φύγει έτσι ξαφνικά από τον τηλεοπτικό σταθμό που της εμπιστεύτηκε δική της εκπομπή ενόχλησε τον πρόεδρό του Γιώργο Καρατζαφέρη.Ετσι, ενώ εκείνη ετοιμαζόταν να αποχαιρετήσει το κοινό της, στήνοντας ένα τηλεοπτικό γλέντι με καλεσμένο τον Νίκο Ζωιδάκη, η διοίκηση του καναλιού την «τελείωσε» πριν την ώρα της. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συνθήκες «αποχώρησής» της δεν ήταν αυτές που φανταζόταν και έτσι αναγκάστηκε να αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές της μέσα από τα social media!

Τα «σουλάτσα» της «κεντρικιάς»

Οι σχέσεις μεταξύ παρουσιάστριας και διοίκησης είχαν διαταραχθεί από τον Μάρτιο, όταν η κατάξανθη πλέον τηλεπερσόνα άρχισε να ψάχνεται δεξιά αριστερά και να κάνει ραντεβού, προκειμένου να βρει νέα τηλεοπτική στέγη, μεγαλύτερου βεληνεκούς από το Αρτ. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε πληροφορηθεί τα «σουλάτσα» της «κεντρικιάς» του και σε συνδυασμό με τις παράλογες απαιτήσεις της, τις γκρίνιες και τα προβλήματα που καθημερινά δημιουργούσε με συνεργάτες και στελέχη ήθελε να την απομακρύνει από τον σταθμό.

Ωστόσο, η εκπομπή συνεχιζόταν έως την περασμένη εβδομάδα, οπότε το ποτήρι ξεχείλισε, όταν εκείνη έκλεισε με το Extra του Φίλιππου Βρυώνη. Στο μεταξύ, χθες καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, η φιλόδοξη παρουσιάστρια ανακοίνωσε τα νέα της σχέδια και δέχτηκε και φιλοφρονήσεις για την ομορφιά της από τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος ωστόσο δεν φάνηκε να γνωρίζει τη μέχρι πρότινος τηλεοπτική φίρμα του Αρτ. «Αντελίνα; Από πού; Είναι σε κανάλι;» τη ρώτησε on air ο δημοσιογράφος και εκείνη πάγωσε για λίγο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ