Αιχμές από Γερονικολού για τα σχόλια του Τάκη Βουγιουκλάκη

SHOWBIZ

Αιχμές από Γερονικολού για τα σχόλια του Τάκη Βουγιουκλάκη

❱❱ Δεν δέχεται κριτική πριν από το αποτέλεσμα! Η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία θα ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο», που...

... θα ανέβει το φθινόπωρο στο θέατρο Ηβη υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Λάκη Λαζόπουλου, απάντησε στον Τάκη Βουγιουκλάκη με αφορμή το σχόλιο που είχε κάνει για εκείνη στο παρελθόν. Μιλώντας στην «Espresso» πριν από λίγο καιρό, ο αδελφός της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία άφησε το αποτύπωμά της στον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη τόσο στο θέατρο όσο και στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία, είχε πει «Μία ήταν η Αλίκη. Δεύτερη δεν ξαναβγαίνει. Καθένας μπορεί να πειραματίζεται, να προσπαθεί και να κάνει ελεύθερα αυτό που πιστεύει», συμπληρώνοντας ότι δεν γνωρίζει την Κατερίνα Γερονικολού.

«Δεν ήξερα ότι ο κύριος Βουγιουκλάκης είπε αυτό για εμένα. Είναι η άποψή του και καθένας έχει την άποψή του. Εγώ θα δουλέψω πολύ σκληρά για αυτόν τον ρόλο, για να αντεπεξέλθω, και θα πάνε όλα καλά. Καλύτερα, όμως, να μη γίνεται κριτική πριν δούμε τα αποτελέσματα. Να κρίνουμε αφού δούμε κάτι» σχολίασε η όμορφη πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» σε συνέντευξη στην εκπομπή «Ολα καλά». Και συνέχισε: «Δεν ασχολούμαι με τον ντόρο και το σούσουρο που γίνεται γύρω από αυτό και δεν με ενδιαφέρουν. Σίγουρα, αυτός ο ρόλος είναι μια πρόκληση για εμένα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να πάει καλά. Για όλους τους ρόλους έχω άγχος, έτσι και γι’ αυτόν. Δεν με επηρεάζουν τα σχόλια, όπως αυτό του κυρίου Βουγιουκλάκη».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ