«Σημάδι» γάμου για Αραβανή

SHOWBIZ
Θα είναι η επόμενη;

«Σημάδι» γάμου για Αραβανή

❱❱ Καμάρωσε νύφη την κολλητή της! Στα χέρια της κατέληξε η ανθοδέσμη

Μια νυφική ανθοδέσμη στα χέρια της Ευαγγελίας Αραβανή! Η ξανθιά παρουσιάστρια παραβρέθηκε στον γάμο της κολλητής φίλης της Ρούλας και η χαρά της ήταν τόσο μεγάλη που «καταγράφηκε» στο Instagram με πολλά Instastories, τα οποία συνόδευε με καρδιές και χαρούμενες φατσούλες! 

Ανέβασε, λοιπόν, το εντυπωσιακό νυφικό της φίλης της, στιγμιότυπα από τη γαμήλια τελετή, αλλά και από το πέταγμα της ανθοδέσμης, που, όπως φαίνεται όμως στο σχετικό βίντεο, δεν ήταν εκείνη που την έπιασε, αλλά σε εκείνη που κατέληξε!

«Τελικά την πήρα εγώ» έγραψε η όμορφη ξανθιά που πόζαρε στον φακό, επιτρέποντάς μας να δούμε τι φορούσε τη συγκεκριμένη βραδιά... Η όμορφη Ευαγγελία «έλαμπε» στο ροζ παλ σύνολό της! Να θυμίσουμε ότι η παράδοση λέει πως όποια ανύπαντρη κοπέλα πιάσει την ανθοδέσμη της νύφης θα είναι η επόμενη που θα παντρευτεί.Και μπορεί στις φωτογραφίες να μην είδαμε πουθενά τον αγαπημένο της Νίκο Οικονομόπουλο, όμως, αν συνυπολογίσουμε τα δημοσιεύματα που θέλουν την εντυπωσιακή ξανθιά και τον τραγουδιστή να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, ύστερα από περίπου έναν χρόνο σχέσης, δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε σύντομα ο γάμος και καλούς απογόνους!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ