ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Σοφία Λεοντίτση

SHOWBIZ
Η «Espresso» κάνει dislike!

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Σοφία Λεοντίτση

❱❱ Το θέατρο του παραλόγου! Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» Σοφία Λεοντίτση άσκησε δριμεία κριτική στους παίκτες των realities γενικώς. Ναι, καλά διαβάζετε!

Η Σοφία, που είχε τσακωθεί με συμπαίκτριές της και έμεινε στην τηλεοπτική ιστορία ως «αυτή που ταιριάζει τέλεια δίπλα στην πατσαβούρα», όπως της είπε on camera η Ιωάννα Τούνη, έκανε μια ανάρτηση στα social media στην οποία «κράζει» τα ριάλιτι και όσους συμμετέχουν σε αυτά (;).

«Μπαίνω και χαζεύω τους παίκτες του “Power of Love”, και πραγματικά αναρωτιέμαι: ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ; Ποιοι νομίζουν ότι είναι; Βγήκε η μάπα σας στην τηλεόραση 4-5 μήνες, παιδιά, επειδή πήγατε να το παίξετε γαμπροί και νύφες! Δεν ανακαλύψατε την πενικιλίνη... Ζώα, ε ζώα! Ο άλλος λέει σε ένα live του “αυτή τη στιγμή είστε 10.000 άτομα στο live μου κι αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του Instagram!”. ΠΑΡ' ΤΑ κι εσύ! Για να μην πω για τις δικές μου, με τα ψωνίστικα στόρι που βλέπω να κάνουν σαν χαζογκόμενες! Από το “My Style Rocks” και από το “Power of Love” βγήκατε, χρέπια, πήρε ο κ@λος σας αέρα και δείξατε τι πάει να πει βλαχιά!» έγραψε.

Σοφάκι... βγάλ’ τη σκούφια σου και βάρα τους, που λέει ο σοφός λαός! Κι εσύ από ριάλιτι βγήκες «χρέπι»! Κι η δική σου «μάπα βγήκε 4-5 μήνες στην τηλεόραση» - και μάντεψε: Οπως και οι όμοιοί σου, ούτε εσύ «ανακάλυψες την πενικιλίνη»! Τι κρίμα! Το να βγαίνεις έπειτα από λίγο καιρό και να κρίνεις, και δη τόσο αυστηρά, το μέσο που σε έκανε κι εσένα «γνωστή» δεν είναι υπέρ σου! Απεταξάμην τα ριάλιτι;

Γιατί; Μήπως επειδή δεν κέρδισες; Μήπως επειδή η δική σου δημοτικότητα δεν είναι το ίδιο υψηλή με τις υπόλοιπες «χαζογκόμενες», όπως λες, παρότι δεν έχετε καμιά διαφορά κατά τα άλλα;

Χαλάρωσε, Σοφία Λεοντίτση. Γιατί εκεί όπου γλείφουν δεν φτύνουν κι εκεί όπου φτύνουν δεν γλείφουν!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ