ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μαρία Κορινθίου

SHOWBIZ
Η «Espresso» κάνει dislike!

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μαρία Κορινθίου

❱❱ Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκε για πολλοστή φορά σχεδόν γυμνή για το εξώφυλλο του «Down Town», με δύο μέτρα μαλλί να καλύπτει τα επίμαχα σημεία της. Ολα καλά ως εδώ, έως και... ρουτινιάρικα θα λέγαμε!

Ομως, το εγχώριο sex symbol αποφάσισε αυτή τη φορά να εκφράσει δημοσίως το παράπονό της ότι έχει δεχτεί τεράστιο bullying για τις φωτογραφίσεις της. Μήπως -λέμε, μήπως-, κυρία Κορινθίου, να φωτογραφιζόσασταν καμιά φορά και με ρούχα, έτσι για αλλαγή; Να δείτε και πώς θα αντιδράσουν αυτοί οι οποίοι -όπως υποστηρίζετε- σας κάνουν bullying; Ηθοποιός είστε, όχι μοντέλο. Κι αυτό όχι γιατί δεν μπορείτε να είστε μοντέλο, αλλά γιατί εσείς επιλέξατε την ηθοποιία. Υποστηρίξτε, λοιπόν, την επιλογή σας και φερθείτε αναλόγως.

Οι περισσότερες φωτογραφίσεις, για τις οποίες δέχεστε «τόσο bullying, που κανονικά θα έπρεπε να είστε μια άρρωστη ψυχολογικά γυναίκα», όπως χαρακτηριστικά δηλώσατε, είναι γυμνές, ημίγυμνες, με εσώρουχα, άντε και με κανένα διάφανο βρεγμένο νεγκλιζέ! Δεν σας έχουμε δει ποτέ να φωτογραφίζεστε με κάποιο concept που να μην παραπέμπει σε Κιμ Καρντάσιαν. Εχετε μια καριέρα, δουλέψατε για αυτήν και μπράβο σας. Οταν, όμως, εσείς η ίδια προωθείτε τη σέξι εικόνα σας και εκτίθεστε μέσα απ' αυτές τις φωτογραφίσεις, δίνετε αυτόματα το δικαίωμα στον καθέναν να έχει άποψη, ενίοτε και αρνητική. Αν σας ενοχλεί, κάντε κάτι να το αλλάξετε.

Παρ' όλα αυτά, με τη δήλωσή σας «Πάντα όταν κάνω φωτογράφιση γίνεται θέμα. Χρόνια τώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα με εμποδίσει να κάνω φωτογράφιση ή να σκεφτώ να κάνω κάτι, επειδή μπορεί κάποιοι να πουν οτιδήποτε» δεν δείχνει να σας ενοχλεί το bullying. Το ίδιο δείχνει και η ατάκα σας: «Να ενημερώσω ότι, αν γράψει κάποιος στο Instagram ότι έχω χοντρό μπούτι, να ξέρει ότι θα κοιμηθώ το βράδυ».

Να σας ενημερώσουμε κι εμείς, λοιπόν, ότι είτε έχετε «χοντρό μπούτι» είτε όχι, είτε το γράψουν στο Instagram είτε δεν το γράψουν, όλοι θα κοιμηθούν το βράδυ! Αρα, γιατί τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις περί bullying; Δεν κάνουμε τόσο θόρυβο για κάτι που δεν μας ενοχλεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ