Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Στον «ιστό» κακιάς πεθεράς

❱❱ Ο έρωτας γνωστού ηθοποιού με λαμπερή συνάδελφό του και τα εμπόδια που βάζει η μητέρα του για να μη χάσει τον κανακάρη της«Θανάσιμη πεθερά» με αγγελικό πρόσωπο δεν επιτρέπει στον πασίγνωστο γιο της να παντρευτεί! Από την ημέρα που κατάλαβε ότι ο κανακάρης της, ηθοποιός, σκέφτεται τον γάμο με τη γλυκιά συνάδελφό του έβαλε τα μεγάλα μέσα να τους χωρίσει.

Και αυτήν τη φορά διά παντός. Ο πρωταγωνιστής παραμένει επί χρόνια ένας περιζήτητος γαμπρός, αφού διαθέτει το «πακέτο» του άντρα που ποθούν όλες οι γυναίκες: αρρενωπός, υπέροχα μάτια και φωνή, αθλητικός, σοβαρός, ολιγόλογος και πετυχημένος στον καλλιτεχνικό χώρο.

Οι σχέσεις του, όσες είδαν το φως της δημοσιότητας, όλες πολύχρονες και πολυσυζητημένες. Ομως, πάντα η κατάληξη ήταν ένας χωρισμός. Δύσκολος και επίπονος. Η «μαμά» είχε το μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό, καθώς δεν επέτρεπε σε κανένα θηλυκό να μπει ανάμεσά τους… Η γνωριμία του πρωταγωνιστή, πριν από μερικά χρόνια, με τη λαμπερή ηθοποιό έμελλε να εξελιχθεί σε έναν ρομαντικό έρωτα.

Εκείνος υποκλίθηκε στην ομορφιά της και εκείνη στην τρυφερή αγκαλιά του. Η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα: μία χώριζαν, μία τα ξανάβρισκαν. Ο ερωτευμένος γόης την ήθελε πολύ και δεν μπορούσε χωρίς εκείνη. Τη γνώρισε στη μητέρα του. Η κίνηση αυτή φανέρωσε εξαρχής ότι υπήρχε ένας έρωτας μεγάλος.

Η «αλεπού»

Η μέλλουσα νύφη έδειξε μεγάλο σεβασμό στη μεγάλη κυρία για να την κερδίσει. Ομως, η «αλεπού» δεν πιάνεται φίλη όταν έχει αλεπουδάκι! Υποδέχτηκε το κορίτσι του γιου της με χαμόγελο και καλοσύνη, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ώστε να το έχει του χεριού της. Ετσι, έριξε στάχτη στα μάτια του γιου της, αφού, όπως λέει κατά καιρούς, «θέλει το αγοράκι της να ανοίξει σπίτι με την καλύτερη».

Ολο το διάστημα της σχέσης τους η μαμά έσπερνε… ζιζάνια. Με τρόπο. Με γλύκα και προσοχή, οδηγώντας τους έμμεσα σε έντονους καβγάδες και περιστασιακούς χωρισμούς.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, η νεαρή ηθοποιός, που μπορεί εκ πρώτης όψεως να δείχνει γλυκιά και αγαθή, ωστόσο στην πραγματικότητα και καπάτσα είναι και βγάζει… νύχια αν χρειαστεί, φαίνεται να έχει καταλάβει τι καπνό φουμάρει η μαμά του καλού της. Εκοψε τα πολλά πολλά με τη μέλλουσα πεθερά της και πλέον έχει περάσει στην αντεπίθεση για να κερδίσει εκείνη το «χρυσό» αγόρι που αγαπά και της προσφέρει τόση ευτυχία.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...