Ερωτας «ηφαίστειο» για την εκρηκτική Δημητρίου στο πλευρό ξενοδόχου

SHOWBIZ

Ερωτας «ηφαίστειο» για την εκρηκτική Δημητρίου στο πλευρό ξενοδόχου

❱❱ Οι βραδινές εξορμήσεις του γνωστού μοντέλου με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Μπιρίγκο

Για τα καλά φαίνεται να... προωθεί τον ελληνικό τουρισμό τώρα τελευταία η Στέλλα Δημητρίου. Το ξανθό μοντέλο από την Κύπρο βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε κοσμικά events στο πλευρό του Αλέξανδρου Μπιρίγκου, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Charisma Suits» στην Οία της Σαντορίνης, ο οποίος, by the way, έχει στην κατοχή του και εταιρία ενοικιαζόμενων πολυτελών σκαφών στο νησί.

Μην ξεχνάμε πως και η προηγούμενη φημολογούμενη σχέση της Στέλλας ήταν πάλι με γοητευτικό ιδιοκτήτη μεγάλου ξενοδοχείου στην Ελούντα της Κρήτης.

Η ξανθιά καλλονή, λοιπόν, κατέφθασε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής συνοδευόμενη από τον επιχειρηματία σε φαντασμαγορικό πάρτι στο Ekali Club και εθεάθη σε άκρως τρυφερά ενσταντανέ μαζί του. Την επομένη, το βράδυ του Σαββάτου, εντοπίσαμε το φρέσκο ζευγάρι της πόλης να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες σούσι με μεγάλη παρέα στο Oozora restaurant- club στην Κηφισιά! 

Αξίζει να σημειωθεί πως η στήλη είχε πετύχει στις αρχές Σεπτεμβρίου τη Δημητρίου να απολαμβάνει τις διακοπές της στο «Charisma Suits»... Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά σ' αυτή τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ