Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

«Bye bye» εργένικη ζωή για τον Φίλιππο

❱❱ Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα επισημοποιήσει τη σχέση του με την «πριγκίπισσα των λίαρ τζετ» Νίνα ΦλορΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Μια σύγχρονη νομάς με «βασιλική» περιουσία κατάφερε να κλέψει την καρδιά του μικρότερου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρίας και να τον κάνει να αποχαιρετήσει οριστικά την εργένικη ζωή.

Ο 32χρονος Φίλιππος, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στους πλέον περιζήτητους εργένηδες της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας, ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του με την «πριγκίπισσα των λίαρ τζετ» Νίνα Φλορ. Η 31χρονη μοναχοκόρη του Ελβετού μεγιστάνα της αεροπλοΐας και ιδρυτή της VistaJet Τόμας Φλoρ και της πρώην fashion director της ρωσικής και της ελληνικής «Vogue» και άλλοτε καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου Faberge Καταρίνα μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Βρετανίας, ΗΠΑ, Αφρικής και Ελβετίας.

Ως βάση της θεωρείται το Λονδίνο, όπου το διαμέρισμά της στο Νότινγκ Χιλ αποτελεί σημείο αναφοράς της σύγχρονης διακόσμησης, ωστόσο περνάει πολύ χρόνο στην Καλιφόρνια όπου εργάζεται ως καλλιτεχνική διευθύντρια της VistaJet και κάνει σερφ, καθώς επίσης και στο νησί Μπενγκέρα, στα ανοιχτά της Μοζαμβίκης, όπου επιμελείται την κατασκευή του Kisawa, ενός κέντρου περιβαλλοντικής προστασίας και μιας ξενοδοχειακής μονάδας που θα ανοίξει το 2019.

«Μου αρέσουν τα άκρα – η αντίθεση ανάμεσα στην πολυτελή ιδιωτική αεροπλοΐα με την εργασία στη γη της υποσαχάριας Αφρικής, όπου μπορείς να με βρεις να τοποθετώ ξύλινους πυλώνες στη γη. Το βρίσκω πολύ απελευθερωτικό» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «W Magazine» για το έργο της στη Μοζαμβίκη, την οποία είχε ερωτευτεί στη διάρκεια διακοπών της σε ηλικία 15 ετών.

Οταν θέλει πραγματικά να χαλαρώσει, επισκέπτεται το υπερπολυτελές σαλέ που έχτισε ο πατέρας της στο Σεν Μόριτζ, το οποίο, σύμφωνα με τους «New York Times», θυμίζει καταφύγιο «κακού» των ταινιών «Τζέιμς Μποντ».

Ο 48χρονος μεγιστάνας, η προσωπική περιουσία του οποίου ανέρχεται, σύμφωνα με το «Forbes», σε 1.000.000.000 ευρώ, ακολουθεί ένα άκρως εκκεντρικό lifestyle, έχοντας συμμετάσχει δύο φορές στο κλασικό rally 4.500 χιλιομέτρων της Ανατολικής Αφρικής και έχοντας ιδρύσει αγωνιστική ομάδα Le Mans με δύο επαγγελματίες οδηγούς.

Οδηγεί Aston Martin, ενώ διαθέτει ένα υπερπολυτελές γιοτ μήκους 42 μέτρων με το όνομα της κόρης του. Η αδυναμία του στο πρόσωπό της είναι άλλωστε γνωστή εδώ και χρόνια, με το extravagant πάρτι που διοργάνωσε για τα 18α γενέθλιά της στην Αγία Πετρούπολη και τη συμμετοχή ηθοποιών ντυμένων μπολσεβίκων να έχει μείνει αξέχαστο.

Το ειδύλλιό της με τον Φίλιππο δημοσιοποιήθηκε το καλοκαίρι, ενώ η «επισημοποίησή» του ήρθε με την κοινή τους εμφάνιση στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας τον περασμένο μήνα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...