Η... Barbie Μαρία Κορινθίου

SHOWBIZ
Η «Νεράιδα» του ελληνικού θεάτρου έγινε κούκλα

Η... Barbie Μαρία Κορινθίου

❱❱ Θα κυκλοφορήσει σε κούκλα με μελαχρινό μαλλί και με φορέματα της κολεξιόν που υπογράφει

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Μετά τον Σάκη Ρουβά, τώρα και η Μαρία Κορινθίου γίνεται κούκλα! Την είδηση έκανε γνωστή η ηθοποιός, η οποία ανέβασε μακέτα του ομοιώματός της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Ω, ναι! Ερχεται!».

Η «Espresso» έψαξε, έμαθε και σας αποκαλύπτει κάθε λεπτομέρεια για το νέο επιχειρηματικό βήμα της όμορφης πλέον ξανθιάς! Και μπορεί η μακέτα να δείχνει τη Μαρία με το νέο look στα μαλλιά, ωστόσο η ηθοποιός με το μεσογειακό ταμπεραμέντο θα κυκλοφορήσει σε κούκλα όπως τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε, δηλαδή μελαχρινή. Η κούκλα Μαρία θα βγει στην αγορά με τη νέα χρονιά και θα φορά τα φορέματα από την ανοιξιάτικη κολεξιόν ρούχων που έχει την υπογραφή της ηθοποιού. Η παραγγελία έχει δοθεί στην Αμερική και όποιος θελήσει να αποκτήσει μια Μαρία... μινιατούρα πρέπει να την παραγγείλει από e-shop. Ωστόσο, αν υπάρχει ζήτηση, δεν αποκλείεται να τη δούμε και σε καταστήματα παιχνιδιών. 

Αυτές τις μέρες η ηθοποιός τρέχει και δεν φτάνει, αφού, εκτός από τις υποχρεώσεις που έχει στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι» που ανεβαίνει στο θέατρο Broadway, θα κάνει κι ένα ταξίδι-αστραπή στη Θεσσαλονίκη για να φωτογραφηθεί για τη χριστουγεννιάτικη κολεξιόν των ρούχων της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ