Ο άντρας της Μικαέλας «καρφώνει» την Καγιά και την... παρέα της!

SHOWBIZ
ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο άντρας της Μικαέλας «καρφώνει» την Καγιά και την... παρέα της!

❱❱ Η Μικαέλα Φωτιάδη αποχώρησε από το «Greece's Next Top Model» και ο σύζυγός της Γιάννης Μπορμπόκης πήρε τ'... όπλο του «καρφώνοντας» τα μέλη της κριτικής επιτροπής του reality

Η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Αγγελος Μπράτης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συμφώνησαν ότι ήταν η παίκτρια που είχε τη χειρότερη φωτογραφία με το αυτοκίνητο, που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης. Ετσι, της έδειξαν την... έξοδο από το reality.

Βεβαίως η ίδια διαφώνησε με την επιλογή τους, λέγοντας ότι είχε βγάλει και καλύτερες εικόνες, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως η Βίκυ Καγιά και η παρέα της επέλεξαν επίτηδες τη συγκεκριμένη για να δικαιολογήσουν την απόφασή τους. Την ίδια άποψη έχει και ο άντρας της, μοντέλο και επιχειρηματίας Γιάννης Μπορμπόκης, και δεν δίστασε να την εκφράσει δημοσίως, λίγο μετά την αποχώρησή της αγαπημένης του από το reality.

«Από τις 5 λείψεις βάλανε αυτή που πήγαινες να κατέβεις από το αυτοκίνητο. Και πάλι με το ζόρι ψάχνουν να βρούνε κάτι άσχημο να πούνε» έριξε το... καρφί του μέσω Instagram.

Ωστόσο, η Μικαέλα στη χθεσινή εμφάνισή της στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου», έχοντας πλέον ηρεμήσει, σκεφτεί και διαβάσει όλα αυτά που λέγονται και γράφονται για την ίδια, άλλαξε τακτική. Τι έκανε; Ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από τη μέχρι πρότινος «εχθρό» της Αννα Αμανατίδου, δείχνοντας την κολλητή της Μέγκι ως υπεύθυνη για τα αρνητικά σχόλια που έκανε για εκείνη στη διάρκεια του reality.«Δεν με παρέσυρε η Μέγκι, απλά ήξερε την Αννα πριν από το παιχνίδι. Αν ήμουν σωστή, θα μίλαγα με την Αννα, θα τη γνώριζα πρώτα σαν άνθρωπο και μετά θα την έκραζα. Αυτό που έκανα εγώ ήταν λάθος γιατί στηρίχτηκα πάνω σ' αυτά που είπε η Μέγκι και το υποστήριξα χωρίς να ξέρω την Αννα και γι’ αυτό της ζητάω συγγνώμη» είπε χαρακτηριστικά η Μικαέλα Φωτιάδη.

Οπως συμπλήρωσε, μάλιστα, ελπίζει η Αννα να μην έχει στενοχωρηθεί πολύ γι' αυτά που έχει πει για εκείνη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ