ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

SHOWBIZ
Η «Espresso» κάνει dislike!

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

❱❱ «Η συνέντευξη Μπακοδήμου - Αργυρόπουλου πήγε μόνη της... Δεν χρειαζόταν κάποιον. Η παρουσία του δημοσιογράφου ήταν περιττή...» είπε on air στο «Πρωινό» ο... αδικημένος Λάρι Κινγκ της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο πανελίστας Δημήτρης Ουγγαρέζος έκρινε τη δουλειά ενός δημοσιογράφου, του Γιάννη Πουλόπουλου συγκεκριμένα, που υπέγραψε μία πολύ καλή συνέντευξη. Κύριε Ουγγαρέζο, πρώτα απ' όλα, πείτε και καμιά καλή κουβέντα για κάποιον. Ετσι, να... σπάσει το σερί! Εν συνεχεία, επειδή προφανώς δεν γνωρίζετε όλη τη διαδικασία μιας συνέντευξης, αφού δεν έγκειται στον τομέα σας, να σας ενημερώσουμε: Μία καλή συνέντευξη «δεν πάει μόνη της», απαιτεί χρόνο, κόπο και κότσια. Απαιτεί ο δημοσιογράφος να έχει ταλέντο στον λόγο, στις ερωτήσεις και την επικοινωνία και να εμπνεύσει στον συνεντευξιαζόμενο ασφάλεια και εμπιστοσύνη για να «δώσει τίτλους».

Δεν είναι όλες οι συνεντεύξεις χαχαχα και χουχουχου, και δεν είστε εσείς ο αρμόδιος να κρίνετε τη δημοσιογραφική δουλειά. Τι έχετε να επιδείξετε εσείς, κύριε Ουγγαρέζο, από την πολυετή καριέρα σας σε συνεντεύξεις; Είχατε μήπως την αποκλειστική της Αθηνάς Ωνάση για τον χωρισμό της; Είναι επιεικώς πικρόχολο να εκφράζεστε έτσι και προσβάλλετε τον εαυτό σας, όχι τον άλλο.

Τέλος, θυμηθείτε, κύριε Ουγγαρέζο, ότι οι δημοσιογράφοι γίνονται παρουσιαστές. Οι παρουσιαστές δεν γίνονται δημοσιογράφοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ