Καγιά: «Η Μπέλλα δεν είναι ωραίο μοντέλο»

SHOWBIZ

Καγιά: «Η Μπέλλα δεν είναι ωραίο μοντέλο»

❱❱ Η Βίκυ Καγιά δεν αλλάζει γνώμη για την Ιωάννα Μπέλλα και κάθε φορά που ερωτάται τη «στολίζει» κανονικά!

Καλεσμένη, λοιπόν, της Φαίης Σκορδά, η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να σχολιάσει τη Σταρ Ελλάς 2018, την οποία μαζί με τους υπόλοιπους κριτές είχε απορρίψει στις οντισιόν του «GNTM».

«Η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι ωραίο μοντέλο, είναι ωραία γυναίκα, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Οι Σταρ Ελλάς είναι ωραίες γυναίκες, όχι ωραία μοντέλα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο» είπε και όταν η οικοδέσποινα του «Πρωινού» τη ρώτησε σχετικά με τις δηλώσεις της Ιωάννας στην εκπομπή «The 2night show», που προκάλεσαν αίσθηση, εκείνη έδειξε να μην έχει ιδέα!

«Εχει κάνει επεμβάσεις»

«Δηλώσεις δεν έχω ακούσει. Για τι πράγμα έγινε χαμός; Δεν το είδα, δεν ξέρω» είπε και όταν ενημερώθηκε από τη Σκορδά, υποστήριξε: «Ούτε πλαστικές έχουμε κάνει όλες ούτε έχουμε φάει χαστουκάκι. Η Ιωάννα έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις, οι οποίες έχουν αλλάξει το πρόσωπό της, το οποίο βεβαίως και έχει το δικαίωμα κανείς να το κάνει. Οταν ήρθε στο “GNTM” ήταν πάρα πολύ στρογγυλά και φουσκωμένα όλα! Τώρα, αν άλλαξε κάτι, δεν ξέρω. Εγώ τη βρίσκω πολύ πειραγμένη. Δεν είναι ότι δεν μπορεί η Ιωάννα να κάνει καριέρα, προς Θεού! Αλλά μοντέλο σημαίνει σε σβήνω και σε γράφω με διαφορετικά κόνσεπτ. Πρέπει να μπορείς να αλλάζεις και πρέπει να έχεις ένα πρόσωπο να λειτουργεί και λίγο σαν λευκός καμβάς».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ