ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Τζώρτζη Παπανικολάου

SHOWBIZ
Η «Espresso» κάνει dislike!

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Τζώρτζη Παπανικολάου

❱❱ Ξαναχτύπησε ο Τζώρτζης Παπανικολάου, κάνοντας «αποκαλύψεις» για το περσινό «MasterChef». Ο φιλόδοξος μάγειρας...

... τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό έμαθε περισσότερο για τους καβγάδες με πρώην συμπαίκτες του παρά για τη μαγειρική του, αφηγήθηκε σε συνέντευξή του στον ΑΡΤ FM ένα περιστατικό που, όπως υποστήριξε, δεν είδαν οι τηλεθεατές του Star.

«Μπαίνοντας στο παιχνίδι, υπήρχαν κάποιοι κανονισμοί. Δηλαδή ότι, αν πέσει το πιάτο ενός παίκτη και σπάσει, δεν ξαναγίνεται το γύρισμα. Σ' έναν παίκτη η παραγωγή το άφησε αυτό και ξαναμαγείρεψε. Του έπεσε το πιάτο πέντε λεπτά πριν το τελειώσει. Η παραγωγή το έκοψε στο μοντάζ και συνέχισε να μαγειρεύει ξανά κι εμείς περιμέναμε. Υπήρχε προστασία σε κάποιους παίκτες στο παιχνίδι. Είναι άδικο! Ηταν από τους φιναλίστ ο συγκεκριμένος παίκτης, ίσως και ο νικητής» ανέφερε με νόημα, συμπληρώνοντας ότι δεν θέλει να πει όνομα «αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει».

Κύριε Τζώρτζη, μήπως ως καλός chef που είστε «μαγειρεύετε» τίποτα τρόπους για να επανέλθετε στη δημοσιότητα τώρα που επανήλθε στους δέκτες μας και το reality; Λάθος τρόπο διαλέξατε. Ή πείτε ονόματα, αφού κάνετε τις καταγγελίες σας, ή σωπάστε καλύτερα και ρίξτε το βάρος στη μαγειρική σας. 

Το να δουλεύετε σκληρά πάνω στο επάγγελμά σας θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε. Το να ψάχνετε για... reality εκτός του reality για λόγους προβολής σάς πηγαίνει πίσω...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ