Το θρίλερ με την πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα και η... Τζια

SHOWBIZ

Το θρίλερ με την πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα και η... Τζια

❱❱ Θρίλερ για την τύχη της συζύγου του βασιλιά του Μαρόκου, που έχει να δώσει σημεία ζωής από τα τέλη του 2017

Η Τζια πρωταγωνιστεί σε ένα θρίλερ που έχει έδρα το Μαρόκο και αφορά μία από τις πιο δυναμικές πριγκίπισσες του μουσουλμανικού κόσμου.

Οι φήμες για την τύχη της Σάλμα, συζύγου του βασιλιά Μοχάμεντ του έκτου, αναζωπυρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα με αφορμή τη συνάντησή του με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ που επισκέφθηκαν το Μαρόκο. Η «αγνοούμενη πριγκίπισσα», όπως χαρακτηρίζει ο διεθνής Τύπος τη 40χρονη Λάλα Σάλμα, άλλη μια φορά δεν ήταν στο πλευρό του βασιλιά. 

Παραμένει άφαντη από τα τέλη του 2017, όταν έκανε επίσκεψη στο Mohammed VI Museum στο Ραμπάτ, και έκτοτε έχει χυθεί πολύ μελάνι για το πού μπορεί να βρίσκεται. Κάποιοι έχουν υποστηρίξει ότι η πριγκίπισσα, που εδώ και χρόνια κάνει συστηματικά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κυλλήνη, κρύβεται κάπου στο Μαρόκο, αλλά και ότι μπορεί να είναι εξόριστη στις ΗΠΑ ή στην Τζια με τη μικρότερη κόρη της, την 11χρονη πριγκίπισσα Λάλα Χαντίγια.

Πολυτελές εξοχικό

Στο ελληνικό νησί η πριγκίπισσα αγόρασε το 2017 μια εντυπωσιακή βίλα με επτά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, spa και πισίνα υπερχείλισης ολυμπιακών διαστάσεων! H εντυπωσιακή αυτή κατοικία βρίσκεται στον Κούνδουρο, μέσα σε έκταση 5 στρεμμάτων, και είναι όλη κατασκευασμένη από πέτρα, όπως και το μπάρμπεκιου και το εκκλησάκι.

Η «Espresso» μετά τα σχετικά δημοσιεύματα επισκέφτηκε το σημείο και διαπίστωσε ότι η βίλα ήταν ερμητικά κλειστή και δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι εκεί βρίσκεται η πριγκίπισσα. Ούτε καν προσωπικό!


Σε διακοπές στην Κυλλήνη 

Το παλάτι στο Μαρόκο δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ ούτε και έχει διαψεύσει τις φήμες για χωρισμό ενώ τα μέσα της χώρας σφυρίζουν αδιάφορα για την εξαφάνιση της πριγκίπισσας και τις εμφανίσεις του βασιλιά χωρίς τη συνοδεία της από τα τέλη του 2017.


Το βασιλικό ζεύγος με τα παιδιά του

Πηγές κοντά στο παλάτι πάντως φέρεται ότι έχουν δηλώσει σε ισπανικά μέσα πως πράγματι υπάρχει χωρισμός. Η Σάλμα Μπενανί, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, εκτιμάται από το σάιτ royalcentral.co.uk ότι το πιθανότερο είναι πως πλέον δεν επιτρέπεται να κάνει καμία επίσημη δημόσια εμφάνιση, ούτε για λογαριασμό του The Lalla Salma Foundation, του ιδρύματος που ίδρυσε η ίδια κατά του καρκίνου, και η κηδεμονία των παιδιών, του 14χρονου πρίγκιπα Μουλάι Χασάν και της 11χρονης Λάλα, θα περάσει πλήρως στον βασιλιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ